Cover voorkant
Stuiterbal
Stuiterbal

Stuiterbal

Simone Bronke

Category: Novels

€ 19,45

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Stuiterbal is de langverwachte opvolger van De dood van een minnaar. Hoe loopt het af met Muriël? Heeft ze de dood van haar geheime minnaar verwerkt? Wat voor rol speelt Eddo daarbij? Allemaal vragen die worden beantwoord in Stuiterbal. Het leven van Muriël stuitert maar door en er komen allerlei mensen op haar pad. Leuke types en rare snuiters maar vooral personen die met haar overleden minnaar te maken hebben. Hoe gaat Muriël daar mee om?

From the book

Rutger en Snow komen uit school. Ze hebben nog een meisje bij zich. Leuk ding om te zien. Lang blond haar, een vrolijk koppie en een rij stralend witte tanden. Die hoeft geen beugel. Ik zie haar en Rutger expres tegen elkaar aanstoten en hij trekt aan haar haren. Mijn zoon houdt zowaar de keukendeur voor de twee meiden open. Giechelend komen ze binnen. ‘Hai mam.’ ‘Hoi Muriël’ ‘Hoi.’ zeg ik terug. Ik sta op van de keukentafel en steek mijn hand uit naar het blonde meisje. Ze lacht een beetje verlegen. Eén mondhoek trekt wat omhoog en in haar wang aan dezelfde kant valt een kuiltje. Een scheve grijns. Nog voordat ze haar naam zegt, weet ik wie ze is. ‘Hallo mevrouw, ik ben Isabelle.’ In mijn keuken staat de dochter van Christiaan.

About the author

"Ik ben een rasechte Zeeuwse en dat lees je in mijn boeken. Door alle hobby’s en het vrijwilligerswerk heb ik geen tijd voor een baan. Schrijven is één van die tijdverslindende hobby’s en met mijn tweede boek is er weer een droom uitgekomen. Ik ben getrouwd met een zeeman. Samen hebben we twee zonen en een Border Collie. Ik ben verknocht aan de zee, het strand en de duinen."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Stuiterbal

Author:

Simone Bronke

Category:

Novels

Number of pages:

290

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

19-12-2008

ISBN:

978-90-883-4663-7 / 9789088346637

Price:

€ 19,45

Language

Dutch