Een boekje van drie

Jean van Pareltje

Category: Society

€ 10,00
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)
Order at the author

Summary

In Het kapotte hoofd gaan Marcos en Sammie op reces. Onze Premier wordt in niet mis te verstane woorden uitgelegd, hoe hij functioneert dat tevens de politiek, zoals we die vandaag de dag moeten ondergaan, helder verklaart.
In Rotterdamse vergezichten leren we de inborst van Leen kennen. Een simpele havenarbeider met het hart op de juiste plek en Feyenoordsupporter pur sang.
Moord in Serooskerke beschrijft de laffe moord op een importbruid die ondanks haar ver gevorderde leeftijd tot op het laatst aan toe, hevig vitaal schommelend voor het raam zat. Zal de huidige stand van forensische wetenschap op het platteland hoog genoeg blijken te zijn om deze misdaad op te lossen? 

From the book

Marcos werd wakker van trillende strootjes die in zijn neus kietelden. De halmen leken door de basreflexen uit de gigantische subwoofer tot leven te komen. Inmiddels lag Trees in de hoek van de ronde keet wijdbeens hard ronkend haar roes uit te slapen. Sammie en Gee liepen op hem af en trokken hem de morsige keet uit. Eenmaal in het frisse weiland keek hij omhoog naar een stralende sterrenhemel. Het gesternte kwam op hem over als dat strandje op de Antillen waar ie zich ook eens zo had laten gaan, tenminste deze herkenning schokte hem wakker. "Zo. Haha, dat was me een partijtje zeg", kwam Marcos weer meer tot zijn negatieven.

About the author

"Geboren in 1964 kijk ik nu wat milder naar het leven in Nederland, maar blijf me nog steeds verbazen. De waan regeert en dus kan een waanzinnig boekje hierin eenvoudigweg niet misstaan. In het dagelijks leven ben ik tandarts; een noodzakelijk kwaad voor mijn levensbehoefte alsook voor mijn patiënten. Na jaren vul- en trekwerk is het goed eens  gedachten op papier te verzetten. Te meer daar het vandaag de dag niet echt meer een lolletje is in die zogenaamde zorg, met dank aan de overheid. Na mijn frustratie over de staat der staat met enige regelmaat van mij af te hebben geschreven op www.mindfootage.nl, vond ik de tijd rijp voor een waanzinnig boekje die ik bij deze opdraag aan mijn Parel; de enige die mij van de onherstelbare waanzin weerhoudt."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Een boekje van drie

Author:

Jean van Pareltje

Category:

Society

Number of pages:

174

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

20-05-2015

ISBN:

978-94-0221-613-4 / 9789402216134

Price:

€ 10,00

Language

Dutch