Blind

Sanne van der Eerden

Category: Novels
  • (2)

€ 19,05
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Jennifer heeft het goed voor elkaar. Ze is jong, heeft een fulltime baan en woont net samen met haar knappe vriend. Alles is perfect, maar niets is wat het lijkt… Wanneer ze de kans krijgt om haar appartement in Nederland in te ruilen voor een villa in Spanje, twijfelt ze geen moment. Maar is dit wel de juiste keuze geweest?

From the book

"Oh god, oh god! Jennifer kijk nou! Dit kan toch niet", roept Marieke uit. Met een dramatisch gezicht kijkt ze me aan. Ik kijk naar haar en probeer wat te ontdekken. Ze heeft een zwart rokje aan met zwarte hakken, en het mooie nieuwe witte topje van vanmiddag. "Wat is er dan", vraag ik verbaasd.
"Wat is er dan?!", doet ze me na. "Kijk naar mijn haar!" Ze draait zich weer terug naar de spiegel. "Het is een en al pluis het ziet er niet uit", roept ze gefrustreerd. Ik kijk naar haar gezicht en schiet in de lach.
"Dit is niet leuk! Ik kan gewoon niet mee vanavond." Ik lach nog harder. En dan gaat de bel. Geschrokken kijkt ze me aan.
"Is dat Raul?"
"Wie anders", lach ik. Ze pakt een enorme bus, en spuit een overdosis lak in haar haar. "Zo is het wel genoeg straks ben je een lopende haarlakbus." Ik trek haar mee naar beneden. Als we opendoen staat er niemand voor de deur.
"Vreemd ik hoorde net toch echt de bel, jij toch ook?"
"Zal wel verbeelding geweest zijn", zegt Marieke en ze rent naar boven om nog meer zooi in haar haar te spuiten. Ik bekijk mezelf in de spiegel en vind dat ik er best wel goed uitzie. Ik heb een strakke witte lange broek aan met zwarte hakken, en een duur zwart truitje erop. Mijn haar hangt los en het gezonde tintje van de zon in mijn gezicht staat er perfect bij. Ik bekijk mezelf nog eens. Dan bedenk ik me dat ik dit truitje pas voor de eerste keer aanheb, omdat Mike het altijd te opzichtig vond. Misschien is het toch niet zo’n goed idee. Ik wil naar boven lopen om me te verkleden als de bel gaat.

About the author

"Ik ben 24 jaar en woon in Nieuwegein. Na mijn debuut roman vorig jaar wilde ik door met schrijven. Ik werk fulltime in een luxe restaurant en daarnaast neem ik de tijd om te schrijven. Dit boek is totaal anders dan de eerste, Duizend Gevoelens, maar dat maakt het schrijven voor mij juist zo leuk. Je kunt alle kanten op en je volledige fantasie en creativiteit gebruiken."

Reviews

2015-09-07 03:26:00 | By: M. IC | Rating:
Ik ben eigenlijk niet zo'n boeken lezer. Maar toch weer het tweede boek van Sanne uitgelezen. En dit weer in minder dan een week. Ik kan het boek gewoon niet neerleggen. Je wilt het het liefst gewoon in een keer uitlezen. Heerlijk realistisch en spannend boek die lekker makkelijk en leuk leest. Zeker een aanrader!

2015-07-06 18:37:06 | By: Hanneke | Rating:
Blind het tweede boek van Sanne, is weer een super fijn geschreven boek, die je moeilijk aan de kant kan leggen. Het is een totaal ander boek dan Duizend gevoelens, ze verrast je echt met een heel ander verhaal. Jennifer is een naïef meisje maar tijdens het verhaal zie je haar groeien naar een sterke vrouw. Elke keer als je denkt dat je wel redelijk weet wat er gaat gebeurden komt er weer een plot twist, je blijft dus geboeid vanaf de eerste blz tot de laatste, heel slim geschreven! Het is een echt aanrader net als het eerste boek!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Blind

Author:

Sanne van der Eerden

Category:

Novels

Number of pages:

204

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

26-06-2015

ISBN:

978-94-022-1783-4 / 9789402217834

Price:

€ 19,05

Language

Dutch

Rating:

  • (2)