Cover voorkant
Internet, de voor- en nadelen
Internet, de voor- en nadelen

Internet, de voor- en nadelen

Tim de Hoog

Category: Miscellaneous

€ 15,45

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Dit boek maakt u bekend met de mogelijkheden van het internet. Meer dan 40 onderwerpen worden duidelijk en kort beschreven met voorbeelden en oplossingen. Webmail, rootkit, keylogger en spam zijn allemaal onderwerpen die te maken hebben met het internet. Dagelijks maken veel mensen gebruik van het internet. Maar weet u wat er allemaal mee mogelijk is en wat de voordelen maar ook de nadelen zijn? U vindt het allemaal terug in dit boek.

From the book

U heeft nu een aantal manieren gezien hoe u het internet kunt gebruiken en wat u ermee kunt doen. U heeft ook de voordelen, nadelen en voorbeelden ervan gelezen. Zoals u gemerkt heeft, komt er dus veel kijken bij de beveiliging van het internet, vooral voor jonge kinderen. Dat alles is mogelijk door een virusscanner, firewall en spamfilter te installeren en door regelmatig met programma’s te zoeken naar spyware, adware en hoaxes en ze vervolgens te verwijderen. Dit is nog maar de basis voor beveiliging. Wilt u echt jonge kinderen beschermen, dan zult u ook een Zoekfilter moeten instellen op zoekmachines (zie voor een handleiding paragraaf 7.6). U kunt in plaats daarvan ook een kindvriendelijke browser installeren zoals Krowser (zie voor meer informatie paragraaf 7.5). Heeft u gebruik gemaakt van de bovenstaande oplossingen, dan kunt u er bijna zeker van zijn dat u en anderen veilig gebruik kunnen maken van het internet. Verder blijft uw computer schoon van schadelijke bestanden en kunnen kwaadwillenden geen misbruik maken van uw computer of persoonlijke bestanden/gegevens. Vergeet natuurlijk niet uw programma’s bij te werken met de laatste updates!

About the author

"Ik heb dit boek geschreven zodat iedereen veilig en met veel plezier gebruik kan maken van het internet. Ik ben aan het boek begonnen tijdens een stage voor mijn MBO-opleiding. Ik kreeg er veel positieve reacties op en het bleek dat veel mensen ook niet op de hoogte waren van alle onderwerpen. Toen heb ik besloten alles op papier te zetten."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Internet, de voor- en nadelen

Author:

Tim de Hoog

Category:

Miscellaneous

Number of pages:

78

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

16-01-2009

ISBN:

978-90-883-4554-8 / 9789088345548

Price:

€ 15,45

Language

Dutch