Anders maar ook mooi - Hoe je positief kunt omgaan met autisme

Natasja van Otterloo

Category: Spirituality

€ 14,45
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Anders maar ook mooi – Hoe je positief kunt omgaan met autisme is een verzameling waargebeurde situaties over een moeder en haar autistische zoon. De manier van kijken naar de situaties staat centraal. Ze hebben als doel te laten zien dat iets dat vaak als heftig ervaren wordt lichter kan worden gemaakt. Door deze manier van kijken wordt het mooie en bijzondere van het leven met een autistisch kind zichtbaar. De verhalen beginnen bij de geboorte van Dennis, de eerste situaties waarbij al duidelijk was dat Dennis anders was en gaan door totdat Dennis ongeveer tien jaar was.

From the book

Als ik Dennis zo bekijk tijdens zijn spel moet het geweldig zijn als je zo af en toe de held in je eigen leven en in de wereld kan zijn.
Zijn leven is nooit saai.
Ik vind dat geweldig om te zien. Zoveel volwassenen zijn wanhopig op zoek naar fictie, fantasie-verhalen en droomwerelden. De videotheken staan er vol mee, dit alles ter vermaak van de realiteit waarin wij leven.
Films en boeken vol zijn er gemaakt en geschreven om in weg te dromen, maar Dennis heeft die niet nodig om weg te dromen, hij maakt zijn eigen verhaal en hij is altijd de held, super toch!
Er is echt voldoende om ons zorgen over te maken, maar nog meer om van te genieten.

About the author

"Als moeder van een autistische zoon merkte ik dat mijn omgeving vaak veel zwaarder dacht over mijn rol als moeder dan ik. Ik besloot daarom mijn ervaringen op te schrijven en deed dat vanaf het moment dat ik merkte dat mijn zoon anders was. In tegenstelling tot wat ik vaak te horen kreeg, zag ik vooral mijn bijzondere taak als moeder en zag ik vooral de mooie kant, vaak met de humor van mijn zoon."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Anders maar ook mooi - Hoe je positief kunt omgaan met autisme

Author:

Natasja van Otterloo

Category:

Spirituality

Number of pages:

68

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

07-08-2015

ISBN:

978-94-022-1877-0 / 9789402218770

Price:

€ 14,45

Language

Dutch