Cover voorkant
Zoektocht naar het oude leven
Zoektocht naar het oude leven

Zoektocht naar het oude leven

Amina Frowijn

Category: Fantasy

€ 14,45

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Wat als je vader boos is, omdat je moeder is verdwenen? Amaurea is een elf. Haar vader is boos op alles en iedereen. Amaurea vlucht uit het kasteel waarin ze is opgegroeid. Tijdens haar vlucht ontmoet ze iemand. Hij vertelt haar schokkend nieuws. Hun avontuurlijke zoektocht leidt tot een bijzondere vriendschap.

From the book

Ze renden al een tijdje en ze vroeg zich af waar ze heen gingen, tot ze plots het angstaanjagende gehuil weer hoorden. Er sprong een eolf vlak voor haar en ontblootte zijn tanden, ze greep haar boog en schoot een pijl in zijn kop. Direct verschenen er meer, ze liepen grommend op haar af. Angstig keek ze om zich heen, maar ze zag Bartholomeüs nergens. Ze schoot meer en meer pijlen in de koppen en in de lichamen, maar leek - ondanks het snelle schietwerk - te verliezen. Ze pakte haar zwaard, ze wilde niet nog meer pijlen verliezen en ze begon op de eolven in te hakken. Nog steeds zag ze Bartholomeüs nergens, een angst groeide in haar. Straks hadden ze hem van achteren aangevallen en gedood! Waar moest ze dan heen? Hoe moest ze dan haar moeder vinden? Vragen spookten door haar hoofd en overmanden haar, een eolf sprong op haar en beet in haar rechterbeen. Ze gilde het uit van de pijn en viel neer op de grond. Ze zag hoe de eolf zijn klauw optilde waarmee hij haar in haar gezicht sloeg. Warme vloeistof liep over haar gezicht, het was bloed. De pijn was ondraaglijk en het voelde alsof haar linkeroog opengescheurd was, angstig keek ze naar de eolf. Het viel haar op dat hij een zwarte streep in zijn nek had, alle eolven stonden om hen heen, blijkbaar was hij de leider. De eolf deed zijn bek wijd open en keek haar intens gemeen aan. Ze wist dat dit haar einde zou worden en deed haar ogen dicht, wachtend op de genadeslag.

About the author

"Ik ben Amina en ik ben geboren in 2001. Ik hou erg van lezen, vooral van spannende en avontuurlijke verhalen. Ik hou ook van verhalen schrijven. Daarom heb ik een spannend en avontuurlijk verhaal geschreven."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Zoektocht naar het oude leven

Author:

Amina Frowijn

Category:

Fantasy

Number of pages:

44

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

14-08-2015

ISBN:

978-94-022-1884-8 / 9789402218848

Price:

€ 14,45

Language

Dutch