Verborgen schuld

Ebru Merttürk

Categorie: Romans

€ 16,15
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Wanneer de moord op Blake Jackson bekend wordt, verandert er veel in de levens van de mensen om hem heen. Niet alleen zijn beste vriend wordt verdacht, ook blijkt dat Blake contact heeft gehad met drugsdealers. Bovendien was Blake ook bezig met een onderzoek, dat hij nooit persoonlijk heeft kunnen delen met de wereld. Megan, zijn vriendin, krijgt het ook zwaar te verduren. Door middel van flashbacks zie je wat ze in hun relatie hebben meegemaakt. Langzaam maar zeker komt Megan achter de waarheid: De schuld ligt veel dieper verborgen dan ze had verwacht.

Uit het boek

Megan opende haar ogen en keek om zich heen. Ze herkende de woonkamer van haar eigen huis. Aan het uiteinde van de bank zat Blake. Hij keek haar met een blik in zijn ogen aan, die Megan nog nooit eerder had gezien. Schuld. Hij voelde zich schuldig. Ze merkte dat ze nieuwe, droge kleren aanhad en dat er een deken over haar heen was gelegd. Ze hoestte zacht en negeerde Blake’s blik. Ze dacht steeds terug aan gisternacht. Het leek nooit licht te worden. Hij wist dat ze niet thuis had kunnen komen, maar dat weerhield hem er niet van om haar achter te laten. Ze keek haar vriend uiteindelijk aan. Hij leek te wachten op een uitbarsting. Alsof hij wilde dat ze boos zou worden, zou schreeuwen of slaan. De stilte maakte het alleen maar erger, nog minder draaglijk. ‘Het spijt me,’ zei hij zachtjes. ‘Ik dacht niet na.’
‘Dat doe je de laatste tijd wel vaker niet.’ fluisterde Megan. ‘Ik ben het zat, Blake.’
‘Megan…’ Hij legde zijn hand op haar knie, maar toen zij deze vrijwel meteen wegsloeg, zuchtte hij. ‘Ik ga thee voor je maken.’ Hij stond op en liep naar de keuken. ‘Je kunt niet blijven weglopen, Blake.’ Megans stem klonk schor. ‘Ooit moet je over je gevoelens praten, je kunt niet blijven doen alsof je koud en harteloos bent.’ Ze hoorde dat hij wat rommelde in de kastjes in de keuken. Hij ging niet op haar in.
‘Je ouders kunnen elk moment thuis zijn. Ze waren naar je op zoek.’ Klonk zijn stem, ze kon er geen enkele vorm van emotie meer in horen. Hij liep terug en gaf haar een mok. Ze knikte als antwoord en blies in haar thee. Dit had ze nodig.

Over de auteur

Mijn naam is Ebru Merttürk. Ik ben geboren in 1999 en ben constant bezig met het lezen en schrijven van boeken. Ik schrijf nu al zo’n tien jaar: van kleine kinderverhalen tot misdaadboeken. Ik vind het altijd al leuk om dingen te creëren: of het nou een boek is dat in de klas wordt voorgelezen, een dagboek of een blog, ik moet altijd iets schrijven.

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Verborgen schuld

Auteur:

Ebru Merttürk

Categorie:

Romans

Aantal pagina's:

112

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback 12,5 x 20 cm

Verschijningsdatum:

04-09-2015

ISBN:

978-94-0221-967-8 / 9789402219678

Vaste prijs:

€ 16,15