De zevende kristalvrouw, communiceren met natuurwezens

Margo Huggers

Category: Spirituality
  • (2)

€ 18,55
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

De zevende kristalvrouw is een goede inleiding voor diegenen die willen leren hoe zij met natuurwezens kunnen communiceren. Margo Huggers wist altijd al zeker dat ze bestaan, als kind heeft ze veel kabouters, elfen en feeën getekend. Vanaf ongeveer 2003 voert ze vele gesprekken met de verschillende soorten wezens: kabouters, deva’s (plantenwezens), elementenwezens en ook koningen en koninginnen van verschillende natuurrijken. Ze vertellen haar hoe ze leven en werken. Hun boodschappen zijn een signaal voor de wereld: ‘Mensen, ga beter om met jullie planeet. Maak weer contact met de natuurwezens en ga met hen samenwerken.’

From the book

Sneeuwkristalwezen
M: Er ligt veel sneeuw. Sneeuwkristalwezen, hoe zie je er uit?
S: Wij zijn met veel, met heel veel. Elk sneeuwkristalwezen strooit miljoenen vlokken. We lijken op lichtwezens, fluoriserend licht in geel, groen, lichtblauw, roze, paars, oranje, rood, in alle kleuren. We zijn zeer ijl, zo ongeveer de ijlste wezens die bestaan. Alleen gletsjerwezens, van dat blauwe ijs, zijn ijler.
M: Waarom komen jullie?
S: Om te zuiveren, wij willen de gedachten van mensen schoon maken en vertellen dat zij een zuivere ziel hebben. Wij dwingen mensen om in de buurt van hun huizen te blijven, niet ver weg te gaan met hun reismachines (auto’s) en dan na te denken, of nog beter, te voelen over hun diepste zuiverheid. Sneeuwpret bij kinderen maakt verbinding, bij volwassenen ook. Het roept verwondering op: "Wat is de wereld toch mooi!" Iedere ziel is diep van binnen zuiver. Mensen zijn dat vergeten. Wij herinneren aan zuiverheid, aan schoonheid en eenheid.
M: Sturen jullie andere wezens weg nu?
S: Natuurlijk niet, dat is een vraag van een mens die alleen met uiterlijke ogen kijkt en alleen sneeuw ziet. Wij zuiveren ook de andere wezens: die van de wind, de aarde, het water.
M: Wat als het water bevroren is, hoe zit dat met de waternimfen?
S: Die nimfen laten water bevriezen, zij werken nu heel hard om met hun gedachten water te bevriezen, om het water hard te laten zijn. Zij doen een soort hypnose met het water, ze zetten al de bewegende moleculen stil. Dat gaat puur met gedachtenkracht.
M: Wonderlijk, prachtig verhaal! En als het gaat dooien?
S: Simpel, dan laten wij gedachten van bevriezing los.
M: Voelen de waternimfen schaatsende mensen?
S: Ja, dat vinden ze leuk, want mensen die schaatsen houden van het leven. Ze bewegen graag en hebben plezier.

About the author

"Met de natuur en muziek heb ik (milieukundige 1963) een grote verbinding. Ik houd van wilde planten, verbouw zelf groenten en bloemen en maak trektochten met mijn ezel. Als fagottiste speel ik in een symfonieorkest en in Bachcantates. Ik heb de gave om natuur- en lichtwezens waar te nemen en met hen te communiceren. Ik geef daarover workshops en kan naar uw tuin komen om te vernemen welke boodschappen de wezens voor u hebben."

Reviews

2022-05-25 13:00:49 | By: Diane | Rating:
Prachtig geschreven. Ik heb altijd al een bijzondere binding gehad met de natuur,de wereld, en al wat is. Ik kijk nu nog met meer respect naar alles wat zichtbaar, en onzichtbaar is.

2022-02-10 14:43:17 | By: Mariken van Boekel | Rating:
Fijn boek om te lezen over hoe margo contact heeft met natuurwezens, waar wij nog veel van kunnen leren.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De zevende kristalvrouw, communiceren met natuurwezens

Author:

Margo Huggers

Category:

Spirituality

Number of pages:

154

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

11-09-2015

ISBN:

978-94-022-1966-1 / 9789402219661

Price:

€ 18,55

Language

Dutch

Rating:

  • (2)