Cover voorkant
Natuur Doedels  Een kleurboek voor volwassenen
Natuur Doedels  Een kleurboek voor volwassenen

Natuur Doedels Een kleurboek voor volwassenen

Amanda Crowell-‘t Hart

  • (2)

€ 15,45

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Natuur Doedels - een kleurboek voor volwassenen, is een inspirerend kleurboek. Amanda heeft prachtige vormen en lijnen gebruikt voor haar natuur doedels. Dit kleurboek voor volwassenen neemt je mee op reis langs prachtige kleurplaten, vol met dieren, bloemen en andere zaken die de natuur ons te bieden heeft. Geniet en onstpan tijdens het maken van deze natuur doedels!

From the book

About the author

"Ik ben Amanda Crowell-’t Hart en ik ben geboren op 15-01-1966 te Boskoop. Trotse moeder van Jessy en sinds Juli 2015 oma van kleine Aiden. Vier jaar geleden ben ik vertrokken uit het Groene Hart naar het mooie natuurrijke Eibergen, waar ik samenwoon met Marinus Timmerije en onze twee honden Kyra en mijn hulphond Misty. Van jongs af aan bestede ik al mijn vrije tijd aan tekenen, knippen, plakken, boetseren en kleding maken. De mensen in mijn omgeving zeiden altijd tegen mij: “Alles wat haar ogen zien, kan ze met haar handen maken”. Het mooie natuurrijke Eibergen inspireerde mij om te beginnen met het teken van natuur doedels en omdat dit mij veel ontspanning bracht kwam ik op het idee om deze tekeningen als kleurboek uit te gaan geven, met de hoop dat andere mensen hier ook vele uren kleurplezier en ontspanning uit kunnen halen."

Reviews

2015-11-23 19:36:35 | By: Marinus Timmerije | Rating:
Onwijs leuk boek voor volwassenen, een echte aanrader.

2015-09-18 13:24:11 | By: Miranda de Bruin | Rating:
Dit vind ik echt een onwijs leuk kleurboekboek, wat een mooie tekeningen zeg geweldig, ik heb hem gelijk besteld, kan niet wachten tot hij binnen is.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Natuur Doedels Een kleurboek voor volwassenen

Author:

Amanda Crowell-‘t Hart

Category:

Coloring books

Number of pages:

56

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A4

Release date:

18-09-2015

ISBN:

978-94-022-1994-4 / 9789402219944

Price:

€ 15,45

Language

Dutch

Rating:

  • (2)