Kleine Mo en het engeltje - Een inspirerende zoektocht naar God

Lisa Abdel Alim - van den Berg

Category: Religion

€ 16,00
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Kleine Mo wordt verrast door de verschijning van een engeltje met een gouden sleutel in haar hand. Het is een cadeau van God voor jou, zegt ze. Kleine Mo heeft nog nooit van God gehoord. Wie is dat? Het engeltje legt het hem uit en ze vertelt hem ook over de plek waar Hij woont, het paradijs. En ze legt uit wat kleine Mo met de gouden sleutel van God mag doen.

Met dit prentenboek over religie leert uw kind op een kleurrijke manier te begrijpen wat God is en wat het inhoudt om te geloven. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen verschillende religies, dit verhaal vertelt de universele kern van het geloven in God en vormt hiermee de eerste stap richting saamhorigheid onder gelovigen.

From the book

About the author

"Ik ben opgegroeid binnen een christelijke familie en ben getrouwd met een man van islamitische oorsprong. Mijn man en ik hebben ons samen verdiept in beide religies om elkaar beter te kunnen begrijpen. Wie had kunnen verwachten dat twee religies die als elkaars tegenpolen worden afgeschilderd, zo gelijk aan elkaar blijken te zijn? De ontmoeting tussen onze schijnbaar verschillende visies heeft voor ons beiden een versterkte toewijding aan het geloof voortgebracht. Ik besloot een boek te schrijven en te illustreren voor kinderen om een leuk, plezierig en hoopvol beeld te schetsen van de geweldige kanten van religie."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Kleine Mo en het engeltje - Een inspirerende zoektocht naar God

Author:

Lisa Abdel Alim - van den Berg

Category:

Religion

Number of pages:

34

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 23 x 16 cm

Release date:

25-09-2015

ISBN:

978-94-0222-014-8 / 9789402220148

Price:

€ 16,00

Language

Dutch