Boris, dagboek van een landschildpad - Avonturen op Texel & aan de overkant

Pieternel Geurtz

Category: Children books
  • (1)

€ 19,49
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Boris is een kleine, dappere, eigenwijze landschildpad. Boris maakt op het waddeneiland Texel en aan de overkant (de vaste wal) leuke avonturen mee. Door tekeningen en foto’s worden deze avonturen in beeld gebracht, aangevuld met teksten vanuit Boris zelf geschreven. Mensen die het boekje lezen, leren van alles over schildpadden en hun leefgewoonten en bovendien krijgen ze veel informatie over Texel. Daarnaast is het leuk dat er steeds meer vriendjes bijkomen, zowel mensen als dieren kunnen het goed met Boris vinden. De zinnen die aan de plaatjes zijn toegevoegd zijn kort geschreven en zorgen ervoor dat het boekje door iedereen gelezen kan worden. Het is ook een lekker blader- en voorleesboek voor kleine kinderen. Het boek kan bovendien gebruikt worden op school om de Nederlandse taal te leren.

From the book

About the author

"Toen ik met de tekeningetjes begon, had ik nog geen idee wat het uiteindelijk zou gaan worden. Mijn hele leven bestaat al uit tekenen, schilderen, fotograferen en kunst, en het lesgeven daarin, maar een serie verhaaltjes en illustraties maken was iets wat nog nooit eerder op mijn pad is gekomen. Het is echt Boris zélf die me heeft geïnspireerd en hiertoe heeft verleid. Na veel losse plaatjes op het internet met avonturen van Boris is nu ook dit (eerste) boek uit!"

Reviews

2017-04-01 18:36:19 | By: Bart Groeneveld | Rating:
Heerlijk om voor kleintjes uit voor te lezen, de plaatjes uit te leggen er zelf ook de grootste lol bij te hebben! Aanrader hoor!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Boris, dagboek van een landschildpad - Avonturen op Texel & aan de overkant

Author:

Pieternel Geurtz

Category:

Children books

Number of pages:

86

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 20 x 20 cm

Release date:

25-09-2015

ISBN:

978-94-022-2023-0 / 9789402220230

Price:

€ 19,49

Language

Dutch

Rating:

  • (1)