Het verloren HART van de vrouw

Ruth Groenhart

Category: Psychology and personal development

€ 13,45
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Zij is kostbaar, bijzonder en een geboren prinses. Haar hart, van nature puur, rein en liefdevol. De vrouw is vergelijkbaar met een tuin vol prachtige bloemen. Maar zoals een tuin totaal overwoekerd kan zijn door onkruid, zo kan ook de vrouw in haar oorspronkelijke natuur overwoekerd zijn. Bijvoorbeeld door de vele negatieve emoties door de vreselijke dingen die zij heeft meegemaakt. Haar hart is net een reservoir waar al haar (negatieve) ervaringen zijn opgeslagen en van waaruit haar oorsprongen des leven voortkomen. De 5 sleutels in dit boek zullen haar terugbrengen naar haar puurheid, haar oorspronkelijke hart. Door de kracht van vergeving en de kracht van de liefde.

From the book

Allereerst zeg ik namens allen die niet wisten hoe jou lief te hebben en niet met jouw kostbaarheid wisten om te gaan: ‘Sorry!’
 
Al deze factoren en heel veel meer kunnen maken dat je je als kind vreselijk ellendig, bang, verdrietig en alleen gevoelt hebt. Waardoor toen al dat prachtig onschuldig hartje, dat eigenlijk de liefde zou moeten ervaren en een zingend, vrolijk, onbezwaard hartje zou moeten zijn, veranderde in een bang, verdrietig en beladen hartje. En zo ben je als jong meisje al een stukje van je prachtige hartje kwijtgeraakt en zo ook het gevoel van speciaal, bijzonder en kostbaar te zijn.
En daarmee start ook het proces van het afsterven van jouw "prinsessenstatus". Als alles om je heen het tegendeel laat zien van wie jij bent, ga je dat jammer genoeg geloven.
Wat ik al eerder aangaf, in een vorig hoofdstuk, is dat na hetgeen je hebt meegemaakt het leven niet ophoudt. Het leven gaat door, je groeit op en helaas komen er nog meer teleurstellingen bij. Misschien de afwijzing als puber, niet wetend wat jouw plek is en welke richting je op zou moeten op die leeftijd.

About the author

“Velen van ons hebben geen idee hoe groot de impact is van onverwerkte negatieve emoties op ons leven.  Dit boek mocht ik schrijven omdat de rode draad van onverwerkte negatieve emoties duidelijk zichtbaar werden in bepaalde negatieve patronen in mijn eigen leven. 5 sleutels hebben mij geholpen de emoties te verwerken en weer één te worden met mijn ware liefdevolle zelf. Deze sleutels deel ik graag met jou!”

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Het verloren HART van de vrouw

Author:

Ruth Groenhart

Category:

Psychology and personal development

Number of pages:

38

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

16-10-2015

ISBN:

978-94-022-2076-6 / 9789402220766

Price:

€ 13,45

Language

Dutch