Zeepaardjes zijn niet bang

Lotte van der Vlugt

Category: Health

€ 13,45
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Noël is van mening dat ze pijn verdient, daarom snijdt ze zichzelf met scharen en scheermesjes. Ze is bang voor zichzelf, voor de toekomst, maar ook voor het verleden. Wat zou ze graag een zeepaardje zijn, want Zeepaardjes zijn niet bang. Lukt het Noël om haar angsten te overwinnen? Wint ze de strijd tegen zichzelf en leert ze om van zichzelf te houden? Of kiest ze voor de makkelijke weg? Lees het allemaal in Zeepaardjes zijn niet bang.

From the book

Wanneer de vlinder haar kleur verliest En de bij geen honing vindt Schijnt de zon haar liefde op alle dieren neer Als het water langzaam opraakt En de wind geen puf meer heeft Brengen de wolken hoopvol lucht en druppels mee En als de wolken of de zon verdrietig zijn Zingen alle dieren en bloemen een mooi opbeurend lied Wanneer zij samen werken Ontstaat zo de natuur Geef mij je hand nou maar Liefde is niet duur

About the author

"Ik ben vastbesloten mijn verleden achter me te laten. Mijn ervaringen opschrijven is een manier van verwerking. Na een aantal korte opnames en heftige gebeurtenissen, is mijn kijk op het leven veranderd. Mijn zelfbeeld heeft het zwaar te verduren gehad, alles was slecht. Dit versterkte ik door mezelf te beschadigen. Ik probeer hier op een relativerende manier naar te kijken om zo te overleven."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Zeepaardjes zijn niet bang

Author:

Lotte van der Vlugt

Category:

Health

Number of pages:

58

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

06-02-2009

ISBN:

978-90-8834-629-3 / 9789088346293

Price:

€ 13,45

Language

Dutch