Cover voorkant
Onderbewustzijn
Onderbewustzijn

Onderbewustzijn

Silke Van Heymbeeck

Category: Poems

€ 15,45

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Onderbewustzijn is een rollercoaster, eentje boordevol gedichten. Jij bestuurt deze attractie niet, neen, jij zit er middenin. Je onderbewustzijn stuurt. Doorheen het boek kom je terecht in je eigen gedachtegang, in jouw eigen wereld en belevenissen. Wat beleef je dan in zo’n rollercoaster? Je dromen, je verliefdheid, je koppigheid, de dingen die zich voortdurend in je hoofd afspelen. Jij kan geen keuzes maken, jij kan niet zomaar stoppen. Jij hebt geen controle.

Stap in en laat je onderbewustzijn deze rollercoaster besturen. Ben jij sterk genoeg om kennis te maken met wie je werkelijk bent, met wat je werkelijk denkt?

From the book

Gedachten gaan sneller dan het heden, dan de tijd, dan het nu. Wij mensen kunnen nog steeds niet op één enkele seconde van het verleden naar het heden reizen. Niet van het heden naar de toekomst of van de toekomst naar het verleden. Onze gedachten kunnen dat wel. Die doen maar op. Mag ik jullie wel even vertellen dat onze gedachten een deel zijn van ons? Wij leven die gedachten, wij zijn die gedachten. Wij kunnen wel reizen in de tijd, geloof het gewoon.

Mag ik even
heel even
een momentje
gewoon vergeten
wie en wat
of waar en waarom
Men zei hoe
verloren en vast
waarom belast
Mag ik even
mezelf beleven?

About the author

"Ik ben geboren op 19 april 2000 te Reet. Ik ben een millenniummeisje. Na het publiceren van mijn vorige dichtbundel Onuitgesproken – gedachten van een millenniummeisje had ik de smaak echt wel te pakken. Hoe meer ik ging schrijven, hoe meer ik hiervan ging houden. Ik ben een tienermeisje, een pubermeisje. Ik vertoef mezelf in die verschrikkelijke, toch ook wel bijzondere, donkere en lichte periode van mijn leven. Ik ben Silke, gewoon mezelf."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Onderbewustzijn

Author:

Silke Van Heymbeeck

Category:

Poems

Number of pages:

66

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

23-10-2015

ISBN:

978-94-022-2105-3 / 9789402221053

Price:

€ 15,45

Language

Dutch