Proefwerk - een leermethode

Suzanne Sok

Category: Management

€ 13,95
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Proefwerk biedt hulp aan alle middelbare scholieren. Stap voor stap wordt een leermethode uitgelegd die je helpt je goed voor te bereiden op een proefwerk en om een proefwerk te maken. Het is een actieve manier van leren, die ook beelddenkers zal aanspreken. Suzanne Sok richt zich in het bijzonder op jongeren die de stof inhoudelijk wel snappen, maar toch slechte cijfers halen. Ze geeft tips op basis van haar eigen ervaring met huiswerkbegeleiding. De luchtige toon en de vele illustraties zorgen ervoor dat het niet alleen een nuttig boek is, maar ook leuk om te lezen.

From the book

Wat zal er gevraagd worden?

Als je nog maar net in de brugklas zit, is alles nog nieuw en anders dan je gewend bent, maar als je er al een tijdje rondloopt, leer je de docenten ook beter kennen.
Dat is handig als je een proefwerk moet leren. Soms kun je in je boek goed zien wat belangrijk is en wat er zeker terug zal komen in het proefwerk. Maar let ook goed op wat de docent allemaal behandelt in de les. Vaak komen de onderwerpen die je in de klas hebt besproken, precies zo terug in het proefwerk. Maak dus aantekeningen, zodat je dat later weer kunt opzoeken.
 
De tip is dus: Verplaats je in de docent die het proefwerk maakt. Wat zal hij gaan vragen? Heeft hij ergens extra aandacht aan gegeven? Wat voor vragen stelde hij in de vorige toetsen? Moet je rijtjes opschrijven of zal hij de vragen verpakken in verhaaltjes?

About the author

"Mijn middelbare schoolloopbaan verliep niet vlekkeloos. Ik bezocht drie verschillende scholen en evenveel huiswerkklasjes, voordat ik er eindelijk vanaf was. Inmiddels ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van leren. Ik ging studeren, kreeg de smaak te pakken en besloot daarna nog een paar opleidingen te volgen. Toen mijn nichtje naar de middelbare school ging, heb ik dit boek voor haar geschreven."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Proefwerk - een leermethode

Author:

Suzanne Sok

Category:

Management

Number of pages:

34

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

30-10-2015

ISBN:

978-94-022-2122-0 / 9789402221220

Price:

€ 13,95

Language

Dutch