Cover voorkant
Draakje Draakestijn
Draakje Draakestijn

Draakje Draakestijn

Anke Bits

Category: Picture books
  • (1)

€ 15,45

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Wanneer de twee heksen zich vervelen, vliegen ze altijd wat rond op bezemstelen. Op zoek naar iets of iemand om te plagen of om iets te stelen. Als ze over het bos vliegen zien ze iets tussen de bladeren liggen. Een drakenei! Het ei gaat mee naar huis. De heksen hopen dat de draak die uit het ei komt een echte, gevaarlijke draak wordt die hen kan beschermen. Maar is Draakje Draakestijn wel zo gevaarlijk als zijn tantes denken?

From the book

Draakje Draakestijn zou zo graag een vriendje willen hebben waar hij samen mee kan spelen. Verstoppertje ziet er zo leuk uit als hij de anderen dat ziet doen in het bos. Maar zodra hij er aan komt lopen en vraagt of hij mag meedoen, rennen ze allemaal weg. Op de een of andere manier denken ze dat hij ze zal pesten. Maar hij heeft ze nog nooit geplaagd, hij hoopt dat hij dan wel een keertje mag meedoen.
Hij loopt een beetje rond en denkt aan hoe het zou zijn om vriendjes te hebben. Hij hoort iemand roepen: ‘Help!… Help!’ Hij hoort het een klein stukje boven zich. Hij kijkt omhoog om te zien waar het geroep vandaan komt...
About the author

"Twee jaar geleden heb ik besloten de creativiteit die door mijn leven loopt als een rode draad te gaan volgen. Ik begonnen met tekenen en ben er niet meer mee gestopt. Ergens is Draakje uit mijn potlood gewandeld en inmiddels wandel ik met hem mee. De verhalen die ik geschreven heb, zijn geïnspireerd door Draakje. De illustraties volgden al snel. Dit resulteerde in een mooi kinderboek."

Reviews

2016-03-16 18:57:13 | By: Marion | Rating:
Wat een lief draakje. Leuk om aan de kleinkinderen voor te lezen en mooie plaatjes kijken. We kijken nu al uit naar het vervolg van de avonturen van dit kleine draakje.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Draakje Draakestijn

Author:

Anke Bits

Category:

Picture books

Number of pages:

42

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 20 x 20 cm

Release date:

30-10-2015

ISBN:

978-94-022-2116-9 / 9789402221169

Price:

€ 15,45

Language

Dutch

Rating:

  • (1)