Sterre, het ondeugende geitje

Sabrina Klene-Derks

Category: Picture books
  • (3)

€ 13,95
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Sterre is een ondeugende geit die het leuk vindt om andere dieren te plagen. Eigenlijk is het een beetje pesten wat Sterre doet. Sterre bedenkt allemaal geintjes die ze kan uithalen bij de andere dieren van de kinderboerderij. Op een dag zijn alle dieren het zat en samen besluiten ze haar terug te pakken. Ze bedenken een slim plannetje. Willen jullie weten wat hun plannetje is? Lees dan snel het verhaal.

De illustraties in dit boek zijn gemaakt door kinderen die ziek zijn of door jong volwassenen of kinderen met een lichamelijke of geestelijke beperking.

From the book

Wittenberg

Op een zomerse dag was Sterre lekker van het gras aan het knabbelen. Ze hoorde een geluid achter zich. Ze keek snel om en zag Harry de gans waggelen.
Sterre had een ondeugende blik in haar ogen. En ja hoor, daar vloog ze op Harry af. Harry schrok en rende weg. Door zijn grote platvoeten struikelde hij en viel voorover, PLOF, zo met zijn kin op de grond. Harry begon te huilen van de schrik en de pijn en Sterre vond dit zo grappig dat ze niet meer kon stoppen met lachen. Arme Harry.

About the author

"Ik ben Sabrina en ik heb een prachtige zoon die geboren is in 2011. Door een spontane opmerking van een kinderarts van mijn zoontje ben ik begonnen met schrijven. In 2013 verscheen dan ook mijn eerste kinderboek: Pieter ligt in het ziekenhuis (uitgegeven door Boekscout.nl). Doordat ik veel voldoening en ontspanning uit het schrijven haal, hoop ik dat er nog veel kinderboeken zullen volgen."

Reviews

2020-07-06 16:12:40 | By: Lucas | Rating:
pesten is niet leuk en dat is wat je leest in het boek. Doordat de dieren Sterre aanspreken komt Sterre er achter dat pesten niet leuk is. Maar vooral de tekeningen raken mij als ouder.

2019-11-27 13:36:19 | By: Betty | Rating:
Het is een geweldig boekje waar het duidelijk in verteld staat wat pesten met iemand doet.

De tekeningen van de kinderen zijn uniek en hebben mij geraakt waardoor ik hoop dat meer ouders dit boekje aan hun kind geven

2017-07-13 07:35:21 | By: Van der linde | Rating:
Een heel erg leuk en makkelijk te lezen boekje. Mijn zoon is dol op het boekjeWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Sterre, het ondeugende geitje

Author:

Sabrina Klene-Derks

Category:

Picture books

Number of pages:

30

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5 liggend

Release date:

27-11-2015

ISBN:

978-94-022-2223-4 / 9789402222234

Price:

€ 13,95

Language

Dutch

Rating:

  • (3)