Sterre, het ondeugende geitje

Sabrina Klene-Derks

Categorie: Prentenboeken
  • (1)

€ 12,95
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Sterre is een ondeugende geit die het leuk vindt om andere dieren te plagen. Eigenlijk is het een beetje pesten wat Sterre doet. Sterre bedenkt allemaal geintjes die ze kan uithalen bij de andere dieren van de kinderboerderij. Op een dag zijn alle dieren het zat en samen besluiten ze haar terug te pakken. Ze bedenken een slim plannetje. Willen jullie weten wat hun plannetje is? Lees dan snel het verhaal.

De illustraties in dit boek zijn gemaakt door kinderen die ziek zijn of door jong volwassenen of kinderen met een lichamelijke of geestelijke beperking.

Uit het boek

Wittenberg

Op een zomerse dag was Sterre lekker van het gras aan het knabbelen. Ze hoorde een geluid achter zich. Ze keek snel om en zag Harry de gans waggelen.
Sterre had een ondeugende blik in haar ogen. En ja hoor, daar vloog ze op Harry af. Harry schrok en rende weg. Door zijn grote platvoeten struikelde hij en viel voorover, PLOF, zo met zijn kin op de grond. Harry begon te huilen van de schrik en de pijn en Sterre vond dit zo grappig dat ze niet meer kon stoppen met lachen. Arme Harry.

Over de auteur

"Ik ben Sabrina en ik heb een prachtige zoon die geboren is in 2011. Door een spontane opmerking van een kinderarts van mijn zoontje ben ik begonnen met schrijven. In 2013 verscheen dan ook mijn eerste kinderboek: Pieter ligt in het ziekenhuis (uitgegeven door Boekscout.nl). Doordat ik veel voldoening en ontspanning uit het schrijven haal, hoop ik dat er nog veel kinderboeken zullen volgen."

Reviews

2017-07-13 07:35:21 | Door: Van der linde | Waardering:
Een heel erg leuk en makkelijk te lezen boekje. Mijn zoon is dol op het boekjeSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Sterre, het ondeugende geitje

Auteur:

Sabrina Klene-Derks

Categorie:

Prentenboeken

Aantal pagina's:

30

Geïllustreerd:

Ja

Uitvoering/Formaat:

Paperback A5

Verschijningsdatum:

27-11-2015

ISBN:

978-94-0222-223-4 / 9789402222234

Vaste prijs:

€ 12,95

Waardering:

  • (1)