Diepe verlangens

Stephanie van der Kooij

Categorie: Romans

€ 18,49
Gratis verzending
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Een jonge student, Rose van Dongen, werkt in restaurant ‘The Wings’. Ze wordt verliefd op een rijke man, Christian Wolfs, die op een dag toevallig het restaurant binnenloopt. Rose vertrouwt hem en spreekt met hem af. Haar baas, meneer Wings, wordt jaloers en wil dat ze met zijn neef en haar beste vriend, Marcel Verburcht, verkering krijgt. Samen met zijn neef stalkt hij haar. Zal Rose dit overleven? En hoe zal Christian hierop reageren, als hij erachter komt wat er precies speelt?

Uit het boek

"Haal haar uit de kofferbak!" hoort Rose.
De kofferbak gaat open en een fel licht straalt de kofferbak in. Als haar ogen aan het licht gewend zijn, ziet ze dat er een kalende man boven haar staat.
"Eruit!" snauwt hij.
De man helpt haar hardhandig de kofferbak uit. Rose heeft knikkende knieën als ze op een betonnen vloer wordt gezet. Als Rose de man ziet, herkent ze hem en trekt ze wit weg.
"Meneer Wings?"
"Ja meisje, helemaal," zegt hij met een brede grijns.
"Kijk eens aan, daar hebben we mijn lieve vriendin en de aanstaande moeder van mijn kind," zegt Marcel met een brede grijns.
"Marcel, ik... ik heb een miskraam gehad..."
Marcel trekt wit weg.
"Wat!" schreeuwt hij woedend.
Rose krimpt ineen.
"Jij hebt mijn kind vermoord!" schreeuwt hij.
"Nee! Ik heb het kindje niet vermoord, ik heb..."
"Jij vuile..." Marcel beent naar haar toe en haalt iets glimmends uit zijn binnenzak.
Rose schrikt als ze beseft dat hij een pistool in zijn handen heeft. Marcel geeft haar er een harde klap mee in haar gezicht. Rose valt met haar hoofd tegen de kofferbak aan en dan op de grond.

Over de auteur

"Ik ben geboren op 15 januari 1990 te Voorburg. Vanaf de derde klas van de middelbare school begon ik met schrijven, samen met een klasgenoot. We schreven samen een verhaal dat uit meerdere delen bestond. Ik vond dit erg leuk eb ben dit vaker gaan doen. Sinds 2013 ben ik moeder van een zoontje en sinds 2014 woon ik samen met mijn verloofde. Momenteel ben ik zwanger van mijn tweede kindje."

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Diepe verlangens

Auteur:

Stephanie van der Kooij

Categorie:

Romans

Aantal pagina's:

134

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback 12,5 x 20 cm

Verschijningsdatum:

27-11-2015

ISBN:

978-94-0222-208-1 / 9789402222081

Vaste prijs:

€ 18,49

Taal

Nederlands