Vang de magische momenten van de dag

Eveline Couvee

Categorie: Spiritualiteit
  • (5)

€ 14,45
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Het maakt niet uit wat je omstandigheden zijn, of hoe oud of jong je bent. Er zijn altijd wel gebieden in je leven waar je wilt groeien, bloeien of ontwaken. Dit boek helpt je om deze gebieden in jezelf te ontginnen en gezond tot bloei te laten komen. Ga zeven dagen op reis en vang de magische momenten van de dag. Stap steeds meer in je eigen kracht. Breng grenzen aan waar nodig en verleg je grenzen om te groeien. Meng het met een beetje magie en laat je authentieke zelf met lichtheid en plezier ontwaken.

Uit het boek

Jij verdient het beste!

Vaak hebben we afgeleerd om voor onszelf iets te wensen. Vaak hebben we geleerd dat anderen voorgaan of dat het egoïstisch is om voor onszelf iets te willen. Als je dit op onbewust niveau bent gaan geloven zal het terdege bepalen hoe je nu met je dromen en wensen omgaat. Je laat anderen voorgaan en blijft zelf gefrustreerd achter. Totdat je besluit om dit te stoppen.

Kies voor het beste. Elke dag nog meer. Stap in het potentieel dat het beste naar je toe laat stromen. Geloof dat je het verdient. Het maakt niet uit dat je op dit moment denkt dat je het niet verdient. Besluit vandaag dat het tijd is dat je gaat ervaren dat je het wel verdient! Elke vervulling begint met een stap. Soms een kleine stap. Maar een stap naar de vervulling van een beter leven. Zie jezelf in gedachte deze stappen maken en ben je eigen beste coach. Geniet! Sta stil! Geniet nog meer!

Over de auteur

"Nadat ik in een kort tijdbestek meerdere dierbare mensen verloor, raakte ik afgescheiden van mezelf. Ik ging reizen en werd sterk geconfronteerd met oergevoelens van verlatenheid en angst. Ik liet ze toe en ging leren. Deze beslissing was het eerste magische moment dat mijn leven in een andere richting stuurde. Ik ging ontdekken wat waarheid voor mij was. Dit resulteerde uiteindelijk in dit boek waarin ik je in zeven dagen begeleid naar meer lichtheid en plezier."

Reviews

2016-05-20 18:26:46 | Door: Regina | Waardering:
inspirerend, zelfwaarderend, groeiend, zoeken naar een beter omgaan met jezelf, de wereld aanvaardend, een klein boekje met een grootse inhoud

2016-05-19 11:51:30 | Door: tamara | Waardering:
Als je er stap voor stap de tijd voor neemt is het een leerzaam laagdrempelige manier om aan je eigen ontwikkeling te werken .. Ik ben erg dankbaar en tevreden dat ik dit boek mocht lezen en er mee mocht werken om mijn leven te verrijken.

2016-05-19 14:21:35 | Door: Astrid Loomans | Waardering:
Superfijn boek. Je komt er echt een stuk verder mee in je persoonlijke groei. Je leert alles in je leven wat positiever te zien ook jezelf. Heel fijn dankjewel Eveline. Liefs Astrid.

2016-05-19 17:52:44 | Door: Astrid | Waardering:
Een superfijn boek helpt je om dichterbij jezelf te komen. Is zeer positief. Jij en je omgeving merken gegarandeerd verschil als je goed met dit boek aan de slag gaat. Dankjewel Eveline. Liefs Astrid.

2016-05-19 21:23:07 | Door: Rene | Waardering:
Voor mij is het boek een echt stappenplan om mijn leven eens goed onder de loep te nemen en te ordenen. Elke keer dat ik door dit stappenplan ga ruim ik steeds meer op en krijg ik een steeds beter beeld van die dingen in mijn leven die echt belangrijk voor mij zijn. Dit boek heeft mij geleerd om om me heen te kijken en van de dingen die dicht bij me staan te genieten. Dit zijn meteen de magische momenten. Het is een echt hands on boek.Schrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Vang de magische momenten van de dag

Auteur:

Eveline Couvee

Categorie:

Spiritualiteit

Aantal pagina's:

74

Geïllustreerd:

Ja

Uitvoering/Formaat:

Paperback 20 x 20 cm

Verschijningsdatum:

18-12-2015

ISBN:

978-94-0222-275-3 / 9789402222753

Vaste prijs:

€ 14,45

Taal

Nederlands

Waardering:

  • (5)