Cover voorkant
Bijna alle meisjes zijn leuk
Bijna alle meisjes zijn leuk

Bijna alle meisjes zijn leuk

Rhino Mass

Category: Biographies

€ 16,45

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Bijna alle meisjes zijn leuk is een verzameling van korte verhalen. De meeste hiervan zijn waargebeurde anekdotes, die niet alleen seksueel getint zijn, maar die ook een flinke dosis aan humor of moraal bezitten. Het boek is niet geschikt voor tere zieltjes, want de auteur maakt gebruik van snoeiharde bewoording. Pas op! Dit is geen doktersromannetje!

From the book

Alhoewel ik niet moeders mooiste ben (en dat is maar goed ook, want anders waren mijn zusjes nooit aan een vent gekomen), heb ik het genoegen mogen smaken om vele vrouwen intiem mee te mogen maken. Tot al diegenen die dit smakeloos vinden zeg ik altijd: "Een kutsmaak is ook een smaak, alhoewel ze allemaal anders smaken!". Maar, door al die ervaringen pretendeer ik niet het vrouwmens te begrijpen. En, wellicht is dat maar goed ook, de zinderende mystiek die deze bijzonder schepsels omgeven, zijn de frustraties door onbegrip meer dan waard.
Mijn naam is Rhino Mass en dit is mijn verhaal.

About the author

"Als ik in een God zou geloven, zou ik deze op mijn blote knieën danken voor mijn fantastisch leven. Er kleven genoeg nadelen aan het ouder worden, maar gelukkig kan ik teren op spannende en heerlijke levenservaringen. Dit boek is mijn verzameling van ontmoetingen en situaties die niet alleen veelal seksueel getint zijn, maar die ook uiting geven aan mijn ‘uitvergrote’ levensvisie. Ik heb dit geschreven in een harde, platvloerse vorm."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Bijna alle meisjes zijn leuk

Author:

Rhino Mass

Category:

Biographies

Number of pages:

96

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

08-01-2016

ISBN:

978-94-022-2327-9 / 9789402223279

Price:

€ 16,45

Language

Dutch