Dorhout

Anna R. Rademaker

Category: Novels

€ 15,95
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Juist op het moment dat Jenny de beslissing neemt om een nieuwe weg in te slaan, komt haar baas met een vakantievoorstel. Ook voor haar man Johan lijkt dit een goed moment. Terwijl Jenny met een kinderwens worstelt, probeert hij de relatie te redden. Ze besluiten, ieder op hun eigen wijze, de tijd in Frankrijk te gebruiken om hun doelen te bereiken, en hun toekomst vorm te geven. Een reeks verrassende keuzes en impulsieve beslissingen is het gevolg. Maar of ze daardoor hun doelen bereiken...?

From the book

Even later komt hij tevoorschijn. Hij houdt twee oranje zwemvleugeltjes in zijn hand en geeft ze aan het minimeisje. Zonder enige gêne doet hij zijn kleren uit. Ik ben getuige van een prachtig gespierd bloot lijf met platte Johan-achtige billen. Zelfs zijn onderbroek gaat uit en in één soepele beweging glijdt hij in een zwembroek. Ik doe of ik slaap, maar zie alles scherp tussen de haartjes van mijn halfgesloten ogen. Ik laat mijn mond een beetje openvallen. Zo lijkt het nog meer of ik slaap. Hoe kan iemand er zo’n strak lijf op na houden? In mijn gedachten zie ik het lichaam van Johan voor me. Vadsig wit met treurige, neerwaartse strepen ter hoogte van zijn middel, daaromheen vet: biervet, chipsvet en hamburgervet. Smalle pukkelige benen en konkelvoeten. Bovendien zijn de benen van Johan bezaaid met littekens, bobbels en vlekken door de vele operaties. Hij ligt zelfs met een iets gebogen nek. Zijn brandwonden hebben niet alleen zijn buitenkant verminkt, misschien hebben ze ook wel zijn vruchtbaarheid aangetast.

About the author

"Het is gelukt! Ruim anderhalf jaar na mijn debuutroman Stef is mijn tweede roman een feit. Het schrijven is voor mij een uitlaatklep en een manier om in balans te blijven in mijn soms hectische leven. Ik combineer een druk gezin en een vermoeidende baan in de zorg. Daarnaast vind ik het heerlijk om weg te dromen in mijn eigen verhaal. Ik ben trots op het eindresultaat. Dorhout is mede dankzij een aantal goede vriendinnen een waardige opvolger geworden van Stef."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Dorhout

Author:

Anna R. Rademaker

Category:

Novels

Number of pages:

118

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

20-02-2009

ISBN:

978-90-883-4761-0 / 9789088347610

Price:

€ 15,95

Language

Dutch