Tussen lust, liefde & vriendschap

Nicole Luursema

Category: Novels
  • (6)

€ 21,05
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Wanneer Lawrence Swann onverwachts hoort dat het leven van koningin Elizabeth gevaar loopt, roept hij de hulp in van Nicole Stawfield, de beruchte courtisane van het hof. Samen met Esmée Hayles, de gravin van Deston, proberen ze de aanslag te verijdelen... Ondertussen vecht Esmée voor haar huwelijk en moet Nicole alles op alles zetten om haar gevoelens voor Julian Hayles de baas te blijven, vooral wanneer de gevaarlijkste crimineel van London haar wenst te ontmoeten...

From the book

Ze zei niets en liet zich door hem aanraken. Ze had het voelen aankomen, maar toch was ze er niet op voorbereid. Ze had een hekel aan Julian Hayles. Hij was arrogant, maakte haar geregeld uit voor een ordinaire hoer, hij was… Ze merkte plotseling hoeveel moeite het haar kostte om in gedachten de nadelen van Julians karakter op te noemen. Ze keek in zijn levendige, zachte ogen en voelde een steek van verlangen door haar lichaam gaan. Hij bracht zijn gezicht dichter bij het hare, legde zijn hand op haar rug. Zijn lippen streken teder over de hare. Hij keek haar aan, de hartstocht smeulde in zijn ogen. Voor Nicole er erg in had, was ze verwikkeld in een hevige vrijpartij met Julian. Hij lag half bovenop haar, kuste haar hals en ging steeds verder naar beneden, terwijl hij behendig het lijfje van haar jurk losmaakte. Ze zuchtte van genot, terwijl ze hem hielp zijn wambuis uit te doen. Ze voelde zijn warme lippen over haar tepel gaan. Het prikkelende gevoel toen hij erop zoog, ontlokte haar een kreetje van lust. De gevoelens die ze zo lang had verdrongen, ontwaakten in een explosie van hartstocht. Ze had dit niet meer gevoeld sinds… sinds…

About the author

"Ik schrijf al zolang ik me kan herinneren. Het is mijn passie, het is iets waar ik mijn ziel en zaligheid in kwijt kan en waar ik me trots op kan voelen. Ik hoop de fantasie van mijn lezers te kunnen prikkelen. Ik hoop dat ze zich een voorstelling kunnen maken van een tijd die al lang verdwenen is. Want als de lezer de wereld en de karakters kan zien, dan weet ik dat ik geslaagd ben."

Reviews

2016-05-14 18:10:21 | By: Maritzka | Rating:
In één woord: super!!!! Ik heb hem bijna in één keer uitgelezen. Kon hem bijna niet wegleggen. Écht een historische roman waar ik van houd!! Dus rest mij maar één vraag: ' Wanneer komt je volgende historische roman uit??

2016-03-15 15:34:24 | By: Bea Tolboom | Rating:
Heerlijk verhaal! Was een tijd geleden dat ik een historisch roman heb gelezen en ik zat er helemaal in. Goed verhaal, goed opgebouwd naar spanning en goeie personage. . Iedereen die van historische romans houdt, zou hier van smullen.

2016-03-15 21:48:51 | By: Els Roos | Rating:
Ik heb boek met veel plezier gelezen. Zeer goed geschreven, het verhaal vol intriges leid je naar een verrassend slot. Ik kijk uit naar je volgende boek.

2016-03-08 11:38:41 | By: Els | Rating:
Ik heb genoten van het verhaal en het verrassende einde. Ik kijk uit naar het volgende boek van Nicole.

2016-02-22 16:14:12 | By: Will | Rating:
Ik heb het boek met veel plezier gelezen. Een mooi verhaal met een spannende intrige . Het is een aanrader

2016-01-29 21:07:27 | By: Marianne | Rating:
Heb er van genoten! Bijna in één adem uitgelezen. Goed geschreven. Kijk al uit naar volgende boekWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Tussen lust, liefde & vriendschap

Author:

Nicole Luursema

Category:

Novels

Number of pages:

276

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

22-01-2016

ISBN:

978-94-022-2354-5 / 9789402223545

Price:

€ 21,05

Language

Dutch

Rating:

  • (6)