In de ban van de weerwolf

Ashley Geerdink

Category: Fantasy

€ 14,45
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Na de plotselinge dood van de ouders van Augustus en September, wordt er een grote muur om het dorp heen gebouwd. De minister van Binnenlandse Zaken beweert dat het voor hun eigen veiligheid is, maar de dorpsbewoners vermoeden iets anders. Niemand mag het dorp verlaten... In de ban van de weerwolf neemt je mee naar een fantasiewereld vol geheimen. Zou de minister echt iets duisters van plan zijn? Of is de muur werkelijk voor de veiligheid van de dorpsbewoners, om ze te beschermen tegen de weerwolven? Want als het eenmaal volle maan is, is niemand meer veilig....

From the book

Nu nog wat verzinnen voor al die leuke doden straks.


Ik draaide me om, toen draaide ik me snel weer terug en sloeg de spiegel aan honderden stukken. Bloedend haalde ik mijn hand terug. Je kon de wolf zien gloeien in mijn ogen. Ik wist dat ik mijn woede onder controle moest houden, anders zou ik kunnen veranderen. Maar ik was zo woest dat ik begon aan mijn stoel. Met gemak trapte ik hem door het raam. Mijn bureau ging er ook aan.


Toen keek ik in het raam naar mezelf. Krampen liepen over mijn lijf en mijn vingers tintelden. Net toen ik me wilde omdraaien, braken al mijn botten. Ik was aan het transformeren. Mijn organen pasten zichzelf aan in mijn lichaam. Ik was als man vanochtend rustig binnengekomen en nu sprong ik uit mijn raam als een wild beest. Ik had zin om te doden, maar omdat het geen volle maan was had ik nog wel de controle over mijn lichaam en kon ik besluiten wat ik wilde doen. Vanavond zou ik gericht doden. 

About the author

"Ik ben geboren op 11 juni 1997. Naast schrijven lees en fiets ik ook graag. Mijn boek is ontstaan uit een droom. Wekenlang had ik dezelfde droom. Ik heb toen besloten om mijn droom op te schrijven. Uiteindelijk heb ik het uitgewerkt en is dit het eindresultaat."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

In de ban van de weerwolf

Author:

Ashley Geerdink

Category:

Fantasy

Number of pages:

60

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

29-01-2016

ISBN:

978-94-022-2358-3 / 9789402223583

Price:

€ 14,45

Language

Dutch