Alzheimer Café

Dennis Burgemeester

Category: Novels

€ 15,95
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Joachim en zijn jongere zusje Anne zijn onafscheidelijk. De vroege dood van hun moeder en de geestelijke en lichamelijke mishandeling door hun vader, maakt dat ze volledig op elkaar aangewezen zijn. Na een onbedoelde incestueuze nacht verdwijnt Anne echter uit het leven van haar broer. Joachim kan dit niet verkroppen en stort zich in een leven van drank, drugs en vergetelheid. Hij leeft met de meest uiteenlopende figuren, maar hoe hij ook probeert, hij kan zijn zusje maar niet vergeten. Dan staat ze op een dag weer voor hem...

From the book

We waren altijd samen, Anne en ik. Twee zonderlinge figuren in een wereld waarin we niet wilden leven. We waren elkaars strohalm. Helmgras. Diepe wonden kervend in de harde wind. Sommigen wisten dat we broer en zus waren, anderen zagen ons als het ideale liefdespaar. Maar onze relatie ging veel verder dan liefde alleen. Ons hele leven draaide alleen om elkaar en niemand kon daar ooit tussen komen. Ze was mooi, mijn Anne. Ik zag dat. Ik bewonderde haar schoonheid, zoals zovelen met mij. Sommige jongens mochten haar eens stiekem kussen achter het fietsenhok of aan haar tietjes zitten onder haar shirtje, maar haar geest was alleen voor mij. We deelden al onze gedachten, alle geheimen. Samen schiepen we een nieuwe wereld, een perfect bestaan voor ons alleen.

About the author

"Op jonge leeftijd begon ik al met het schrijven van gedichten en korte verhalen. Na de middelbare school ging ik studeren aan de Universiteit Leiden. Eind jaren ’90 raakte ik betrokken bij een collectief met een eigen kwartaalblad, waarin ik enkele columns publiceerde. Daarnaast schrijf ik verhalen en romans. Mijn verhalen laten vooral zien hoe normale mensen door abnormale omstandigheden te gronde gericht worden."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Alzheimer Café

Author:

Dennis Burgemeester

Category:

Novels

Number of pages:

100

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

27-02-2009

ISBN:

978-90-883-4734-4 / 9789088347344

Price:

€ 15,95

Language

Dutch