Wek de doden niet

Peter Liebregts

Category: Thrillers

€ 13,45
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Jarno, Raymond en Layla gaan de strijd aan tegen een vloek waar mensen al honderden jaren voor vrezen. Een leraar op school vertelt een mysterieus verhaal, wat het drietal niet kan weerstaan. Na een tijdje gaan ze op avontuur op het kerkhof waar de zogeheten Vloek leeft. Nadat ze door het mysterieuze ingang komen, krijgen ze de schrik van hun leven. Komen ze hier ooit nog levend uit?

From the book

De grond van het kerkhof trilde zachtjes. Het was slechts een lichte bibber, waarschijnlijk niet zichtbaar voor het blote oog. Maar als je goed keek, zou het wel eens kunnen lijken alsof de doden het koud hadden.
Een dikke mist begon zich rondom een van de graven te vormen. De witte vlaag werd dikker en dikker, en verspreidde zich langzaam over het hele kerkhof. De trilling stopte, en opeens was het overal doodstil - alsof niemand iets durfde te doen.
Een man liep toevallig langs het kerkhof; hij was zijn hond aan het uitlaten. Plotseling stopte zijn hond en het dier keek met ontblote tanden naar de laatste rustplaats.
"Wat is er, Fikkie?" vroeg de man, en hij gaf een paar rukjes aan de lijn. Maar de hond bewoog niet, en begon in een lage toon te grommen. 
De man, nerveus gemaakt door het rare gedrag van zijn huisdier, keek ook naar het kerkhof. Wat was het dat zijn hond zo kwaad maakte? Was er misschien een konijn, of een uil? Maar hij zag en hoorde niks.
"Kom op, we gaan naar huis," zei de man gehaast, en gaf nog een laatste ruk aan de lijn. Eindelijk reageerde de hond, en met zijn staart tussen zijn benen liep hij snel met zijn baasje mee naar huis.

About the author

"Ik ben een jonge auteur met autisme. Het is echter altijd mijn droom geweest om schrijver te worden, en ik heb me daarom niet door mijn beperking laten kisten. Samen met een goede vriendin ben ik begonnen met 'Wek De Doden Niet' en ik hoop op deze manier ook anderen te inspireren om hun dromen waar te maken!"

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Wek de doden niet

Author:

Peter Liebregts

Category:

Thrillers

Number of pages:

46

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

12-02-2016

ISBN:

978-94-022-2408-5 / 9789402224085

Price:

€ 13,45

Language

Dutch