Verbondenheid

Kiara Mombert

Categorie: Thrillers
  • (1)

€ 18,25
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

De wereld van bendes, maffia en criminelen is wreed. Ze deinzen voor niemand terug en zijn niet bang om iemand uit de weg te ruimen moest dat nodig zijn. ‘The GWS’, een gevaarlijk bende geleid door Zac, teistert al maandenlang het kleine Kortebeek. Ze plegen overvallen en gijzelingen... Ze deinzen voor niemand terug, tot ze binnenvallen in een lokaal schooltje en ze de beeldschone Rianne zien. Ze weten niet meer wat ze moeten doen. Zac beslist uiteindelijk om haar mee te nemen, tot grote tegenzin van Blaze Walker, de onderleider van Zac. Zal er een band ontstaan tussen Rianne en Zac, of zal Rianne hem voor de rest van haar leven haten?

Uit het boek

Het is bijna twaalf uur en ik daal de trappen van de kelder af en open Riannes deur. "Kom mee, het is zover!" beveel ik haar. Ze staat op en loopt in mijn richting. Zelfstandig loopt ze de trappen op en ik volg haar nauwgezet. Eenmaal boven duw ik haar in de richting van de garage. Daar laat ik haar achteraan de SUV instappen. Als alle teamleden in een auto zitten en alle bagage hebben ingeladen, rijden we rechtstreeks naar de luchthaven.

Het is niet onze bedoeling het geld op te halen, want sowieso zullen we daar opgepakt worden. Daarom heb ik een anonieme tip verstuurd naar een andere bende dat er zich honderdduizend euro op het marktpleintje bevindt.

Ik kijk naar Rianne, die op haar beurt naar buiten kijkt. We passeren voorbij het wegwijzerbordje waarop staat: Brussels airport. Meteen richt ze haar blik op mij. "Waar gaan we heen?"
"Is dat belangrijk?"

Over de auteur

"Ik ben vijftien jaar en geboren en getogen in West-Vlaanderen (België). Ik zit nu in mijn vierde middelbaar humane wetenschappen. Schrijven is voor mij een soort van afleiding van al het schoolwerk. Het zorgt ervoor dat ik in mijn eigen wereldje beland en niets of niemand komt daartussen. Ook laat het het me mijn zorgen even vergeten. Als er iets is gebeurd, moet ik meteen gaan schrijven. Het helpt me mijn emoties te verwerken."

Reviews

2016-03-18 17:16:49 | Door: de Tand Inge | Waardering:
Het is ongelooflijk dat zo een jong meisje zo een boek kan schrijven. SuccesSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Verbondenheid

Auteur:

Kiara Mombert

Categorie:

Thrillers

Aantal pagina's:

164

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback 12,5 x 20 cm

Verschijningsdatum:

18-03-2016

ISBN:

978-94-0222-486-3 / 9789402224863

Vaste prijs:

€ 18,25

Waardering:

  • (1)