Cover voorkant
Mag het ietsje meer service zijn? - Inspiratiebron voor  kleine ondernemers  en winkeliers
Mag het ietsje meer service zijn? - Inspiratiebron voor  kleine ondernemers  en winkeliers

Mag het ietsje meer service zijn? - Inspiratiebron voor kleine ondernemers en winkeliers

Fred Rutgers

Category: Management

€ 19,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Winkels hebben een moeilijke tijd achter de rug. Als retaildeskundige en trendwatcher ziet Fred Rutgers wel degelijk goede kansen voor winkels om te overleven. Dit vergt wel een andere manier van denken en een slimme aanpak van de betrokken winkeliers. In dit boek geeft Fred zijn visie op winkels en komt hij met praktische tips. Zijn motto is: ‘klagen helpt niet, ondernemen wel!’. Hij doet er alles aan om de Nederlandse winkels te helpen overleven, ook als hij daarvoor soms de winkeliers in kwestie streng moet aanpakken! Zijn eigen ervaring als winkelier is hierbij van grote waarde.

From the book

Hoe anders is dat vandaag de dag!

Klantentrouw is niet meer wat het vroeger was. Klanten zijn mondiger, de markt is transparanter. De wereld is groter geworden. Het bezoeken van een winkelcentrum in de grote stad of zelfs nog verder weg is doodnormaal en de relatie tussen winkelier en zijn klanten is ernstig vervaagd. Klanten zijn beter geïnformeerd en minder afhankelijk van de voorlichting door de winkelier. Prijzen zijn veel gemakkelijker te vergelijken en de winkels zijn grootschaliger geworden, onpersoonlijker en vrijwel niemand weet meer hoe de eigenaar heet van de winkel die hij bezoekt en dat geldt natuurlijk ook andersom. Steeds meer winkeliers kennen hun klanten niet meer en weten steeds minder over wie er bij ze in de winkel komt. Klanten zijn veel beter op de hoogte van hun keuzemogelijkheden en inmiddels hoeven ze zelfs steeds vaker niet eens meer de deur uit om hun inkopen te doen. Er heeft de afgelopen jaren een echte aardverschuiving plaatsgevonden in retailland. Je zult vandaag de dag maar winkelier zijn en je hoofd boven water moeten houden in deze steeds sneller en heviger veranderende marktomstandigheden, of is er nog hoop? In de rest van dit boek zult u lezen dat de wereld in de detailhandel weliswaar nooit meer hetzelfde zal worden, maar volgens mij blijven er voor goede, gedreven ondernemers nog wel degelijk mooie kansen op succes!

About the author

"Als zoon van een winkelier is het mijn missie om winkels in Nederland te helpen overleven. Winkels houden onze samenleving leefbaar. Bovendien bieden winkels veel werkgelegenheid en zijn daarom belangrijk voor onze economie. Met dit boek wil ik winkeliers helpen om hun koers te bepalen, ik wil ze inspireren en vooral ook een hart onder de riem steken. Mijn jarenlange ervaring bij kleine en grote organisaties komt hierbij goed van pas."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Mag het ietsje meer service zijn? - Inspiratiebron voor kleine ondernemers en winkeliers

Author:

Fred Rutgers

Category:

Management

Number of pages:

112

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

01-04-2016

ISBN:

978-94-022-2499-3 / 9789402224993

Price:

€ 19,50

Language

Dutch