De toekomst van onze aarde

Jan G. Vlaming

Category: Religion

€ 21,25
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Veel mensen geloven in een leven na de dood. We hebben dit houvast nodig in geval van hevig verdriet en bij het verlies van een geliefde. Het christelijk geloof belooft dit leven te bieden. Is dit de waarheid en de oplossing? Waarom zijn er zoveel oorlogen, rampen, moorden en ziektes? Waarom grijpt God niet in? De toekomst van de aarde legt de misleidingen bloot en geeft de uitkomst van de profetieën, zoals ze al duizenden jaren geleden voorspeld zijn. Ondanks de dreiging van een nieuwe wereldregering onder één leider, zal er een oplossing zijn en komt er een nieuw paradijs op aarde.

From the book

Eastre is de godin van de lente. Zij heerst over het rijk van conceptie en de geboorte van baby’s, zowel dierlijk als menselijk, van de bevruchting van planten, bloemen en het rijp worden van vruchten. Wij kunnen het verwelkomen van de lente goed begrijpen. Wij voelen allemaal dat na het lange donkere winterseizoen de lente in de lucht is. Wij kijken naar de takken van de bomen en zien dat de sappen weer beginnen te stromen en de bomen weer in de knop komen. De vogels zingen ter afbakening van het gebied waar ze willen gaan nestelen, de kikkers voeren hun paringsdans uit in de plassen en vijvers. De temperatuur loopt op. De natuur is weer vol geuren en kleuren en langzaam wordt alles vervuld met nieuwe levenskracht. Wij krijgen zelf ook dat gevoel van: nu is het tijd voor het maken van een nieuwe start. We trekken andere kleding aan, gaan weer meer naar buiten, planten de voorjaarsbloeiers in de tuin en beginnen met de grote voorjaarsschoonmaak. In dit alles zouden we God kunnen danken voor zijn nieuwe seizoen, voor zijn prachtige schepping en ons gevoel van opnieuw ontwaken. Jammer genoeg geven de occulte rituelen ons een ander, minder zuiver gevoel en wordt het een krachtig tijdstip om onbewust magie te bedrijven met paastakken en eieren.
We gebruiken onze nieuwe energie verkeerd. We zouden God hierin centraal moeten te zien. We denken Hem te loven met het paaseierenontbijt en we luisteren naar de preek in de kerk over het lege graf op zondagmorgen, maar we zitten zwaar fout. Jammer genoeg wordt in de kerk alleen het kruisigings- en opstandingsverhaal verteld, zonder te waarschuwen voor de heidense rituelen. Bovendien worden Goede Vrijdag en het Paasfeest gewoon op de verkeerde dag en datum gevierd.

About the author

"Mijn hele leven twijfelde ik al aan de waarheid van de christelijke leer. Hetgeen ik leerde op school en in de kerk geloofde ik nooit helemaal. Hoe kunnen er zoveel verschillende geloven zijn. Is er wel één waar? Na mijn pensionering heb ik veel tijd besteed aan lezen, onderzoeken en vergelijken. Nu denk ik de waarheid over onze toekomst en die van de aarde te kennen. Deze waarheid is zo mooi dat iedereen die zou moeten weten."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De toekomst van onze aarde

Author:

Jan G. Vlaming

Category:

Religion

Number of pages:

290

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

25-03-2016

ISBN:

978-94-0222-512-9 / 9789402225129

Price:

€ 21,25

Language

Dutch