Let me color that fantasy - Een kleurboek vol inspiratie

Sandy Wijsbeek

Category: Coloring books
  • (2)

€ 14,95
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Een droom die uitkomt. 'Let me color that fantasy.' Je gedachten even helemaal op nul en laat je creativiteit de vrije loop. Dit kleurboek onderscheidt zich door de prachtige en vaak gedetailleerde tekeningen. Het zal een uitdaging zijn ze nog mooier te maken. Alle vrouwen zijn getekend met lange haren en vrolijke bloemen, met een stapel boeken of muzieknoten. Hierdoor krijgen ze hun karakter. De diversiteit aan tekeningen maakt dat het elke keer weer een nieuwe uitdaging is. Geef je eigen invulling en 'color that fantasy'.

From the book

About the author

"Als kind tekende ik al poppetjes en zonnetjes in schriften. Na reclame tekenen en webdesign richtte ik mijn pijlen toch weer op het tekenen. Handig met het moederschap. En de droom bleef om echte kinderboeken te illustreren en kleurplaten te maken. Dat ze nu gebundeld worden in een kleurboek is geweldig. Beide wensen komen uit! Een plaatje, foto of reclame buiten maken dat mijn hersenen alweer bezig zijn met een volgende illustratie. Mijn inspiratie kent geen grenzen."

Reviews

2018-04-30 15:06:43 | By: Emmy Hell-Sluytman
De inhoud van dit kleurboek bestaat uit tekeningen van dames die zijn getekend met lange haren, bloemen, met een stapel boeken of met muzieknoten. Door middel van deze toevoegingen krijgen ze een eigen karakter. Iedere afbeelding is weer anders, dus aan diversiteit geen gebrek. De dames waren al mooi, maar door ze in te kleuren worden ze nog mooier. Dit kan geheel volgens eigen inzicht en fantasie, dus laat de creativiteit in jezelf maar naar boven komen. De kaft is "simpel" wit gehouden, zodat de (ingekleurde) kleurplaat op de voorkant goed naar voren komt. Het papier is stevig en geschikt voor de kleurmaterialen die ik gebruikt heb. De viltstiften drukken niet door op de achterkant. De twee kleurplaten zijn ingekleurd met viltstiften (Stabilo Power) en kleurpotloden (Koh-I-Noor). Emmy Hell-Sluytman - MIKS Review Team MRT

2016-04-19 15:59:57 | By: D. de Bruin | Rating:
Echt helemaal top! Op naar de volgende.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Let me color that fantasy - Een kleurboek vol inspiratie

Author:

Sandy Wijsbeek

Category:

Coloring books

Number of pages:

64

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A4

Release date:

01-04-2016

ISBN:

978-94-022-2540-2 / 9789402225402

Price:

€ 14,95

Language

Dutch

Rating:

  • (2)