Niets is minder waar

Lisette Ntukabumwe

Category: Novels

€ 14,95
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Niets is minder waar vertelt een verhaal waarin dromen en realiteit nauw met elkaar verbonden zijn. Elke nacht neemt Ava-Luna je mee in haar droomwereld, daar leer je November kennen. Overdag maak je kennis met de verwarring; bestaat November echt of is hij enkel een illusie? Met behulp van een boek over dromen komt Ava-Luna steeds dichterbij de waarheid.

From the book

“Elke steen, Ava-Luna, is een droom. Al jouw vergeten, verloren en ontglipte dromen liggen hier. Heel soms komen ze een beetje terug en droom je precies hetzelfde. In de verte breiden de stenen zich verder uit, elke droom heeft zijn eigen plekje” leg je -terwijl ik rondkijk- uit. Ik wil het eerst niet geloven, maar herken steeds de stukjes tekst die op de stenen staan. Sommige zijn van dromen die ik me nog wel herinner. “Wat betekenen de kleuren?” Ik denk terug aan wat ik in het dromenboek over kleuren las, op een of andere manier komen veel losse gedachten nu samen, ik probeer het te bevatten. “De kleuren staan voor jouw gevoelswaarde.” Ik laat jouw arm los. Jij pakt mij haastig beet alsof het niet de bedoeling is dat ik je loslaat, dan neem je mij mee naar de rode stenen. Het zijn onze herinneringen samen, we lopen als het ware door mijn geheugen heen, of misschien wel dat van jou.

About the author

"Schrijven is mijn tweede natuur en dat blijkt ook uit dit verhaal. Na twee dichtbundel te hebben uitgebracht is Niets is minder waar mijn debuutroman, een novelle. Daarnaast begin ik een echte homo universalis te worden; ik schrijf gedichten, verhalen, monologen en liedjes. Ik zing, ik speel piano en theater, ik maak filmpjes, blog en vlog, en dat allemaal onder de artiestennaam 'L'issue Lune'."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Niets is minder waar

Author:

Lisette Ntukabumwe

Category:

Novels

Number of pages:

58

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

01-04-2016

ISBN:

978-94-022-2542-6 / 9789402225426

Price:

€ 14,95

Language

Dutch