Dankjewel én leef winstgevend - Quantumdenken brengt ook jou geluk, gezondheid én succes. Beheers je energie voor rijkdom.

Petra van den Berg

Category: Spirituality

€ 17,95
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Mensen zijn op zoek naar de zin van het leven of kampen met allerlei levensvragen of problemen. We denken pas echt gelukkig te zijn als we macht over anderen kunnen hebben of als onze materiële wensen in vervulling zijn gegaan. In dit boek laat Petra M.C. van den Berg zien dat er duidelijk veel innerlijke conflicten zijn wat betreft geluk, overvloed en intelligentie. Ze heeft op vele levensgebieden onderzoek verricht in het universele (onzichtbare) veld; het menselijk- en lichaamsbewustzijn. Haar theorie zegt dat wij allen zijn verbonden met elkaar in en met een groot intelligent veld van energie. Dit boek biedt handvatten voor welvaart, gezondheid en succes. De theorie wordt begeleid door praktische voorbeelden.

From the book

Tegenwoordig is het een kwestie van bewustwording en onszelf bevrijden uit de sociale gevangenis, alsmede conditioneringen van ons eigen beperkte denken of van anderen. Een gedachte/beeld bestaat uit informatie en energie. Vastgeroeste patronen, overtuigingen, karma, controle en conditioneringen vertrekken allemaal vanuit onszelf. Gedachten (beelden) en woorden die men uitzendt, ontvouwen zich als een cirkel weer in diens eigen leven en bewustzijn. Op het moment zijn de mensen die leven in de derde dimensie wereldwijd nog in de meerderheid. Deze mensen leven vaak vanuit controle willen hebben over alles in hun leven van onzekerheid en onwetendheid. Macht willen uitoefenen over anderen en over materie. Deze mensen worden ook wel met respect ‘onwetenden’ genoemd.

In het bijzonder zijn de universele regels nodig om op deze manier een rode draad in het pure energieveld (lees ook ‘het leven’) en bewustzijnsveld te geven voor onwetenden, zodat deze mensen ook een protocol kunnen aanhouden om steeds meer en sneller te evolueren naar universele kennis, gezondheid, gelukzaligheid, succes, overvloed en eenheidsbewustzijn. Meer in het bijzonder zijn deze regels ook nodig om de mensheid wereldwijd te ondersteunen; terwijl de energie steeds heftiger en sterker wordt, worden mensen als persoon steeds (fijn)gevoeliger en nieuwsgieriger. Hier zit de kracht. Men gaat door allerlei beproevingen en inwijdingen heen. Men krijgt steeds meer lichamelijke symptomen, signalen dan wel ziektes en burn-outs om tot bewustwording en verandering te komen. Erkenning en bewustwording van onze zwakste schakel of ingesleten gewoonten en patronen zijn onze sterkste schakel en groei.

De onderliggende waarheid van diverse leerstellingen en alle religies is geïnspireerd door een en dezelfde waarheid: universele onvoorwaardelijke bewustzijnskracht, die ieder in zijn eigen uniekheid bezit en is.

About the author

"Van kinds af aan verdiepte ik mij automatisch in universele zaken, sterren, zon en de economische gesteldheid, later ook door te filosoferen over het leven. Hier hoorde ik me als kind niet mee bezig te houden. Het gaf mij veel plezier en houvast om dit altijd in mijn leven bij de hand te hebben. Ondertussen heb ik een coach-, mediation- en trainingsbureau, waarbij ik alle research mag en kan toepassen om anderen van dienst te kunnen zijn, zowel zakelijk als privé. Vanaf 2007 wijd ik mij uitsluitend aan onderzoek in het intelligente (energie)veld, menselijk- en lichaams(bewustzijn), het schrijven en uitdragen."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Dankjewel én leef winstgevend - Quantumdenken brengt ook jou geluk, gezondheid én succes. Beheers je energie voor rijkdom.

Author:

Petra van den Berg

Category:

Spirituality

Number of pages:

148

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

20-05-2016

ISBN:

978-94-022-2578-5 / 9789402225785

Price:

€ 17,95

Language

Dutch