Tijdloos

Susie Bosveld

Category: Fantasy
  • (1)

€ 19,45
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Tijd is niet alleen maar tijd. Tijd is een mysterie, op een dag kan het ten einde zijn. Ik heb een glimp van de toekomst gezien vol oorlogen, wezens en rampen. Internet, laptop, tv en mobiel, ook al ben ik geboren in 1926 en ben ik nu 20 jaar oud, ik weet wat het allemaal is. Door tijdreizen kom ik achter de gruwelijke waarheid over onze toekomst.

From the book

In een andere tijd zouden mijn grootste problemen draaien om de roddels op school en of mijn kleding volgens de nieuwste mode is. Hoe zou mijn leven eruit zien als ik in de 21ste eeuw was geboren? De verhalen die ik erover gehoord heb, lijken mij te ongelooflijk om waar te zijn. De andere reizigers hadden van die verhalen over kleine kastjes, waar je films op kunt kijken en waarbij je keus had uit vele zenders en meer van die dingen. Ik ben geboren in 1926 en ben nu twintig jaar oud. Ik weet wat een laptop, mobiele telefoon en zelfs een 3D-televisie is. Ik weet hoe afschuwelijk de toekomst eruit gaat zien. Als je over een toekomst kunt spreken tenminste.
Maar ik kan mijn verhaal beter beginnen bij het begin. Een aantal jaren geleden was mijn onbezorgde leven in een nacht voorbij. Onze buren waren niet tevreden met de grootte van hun land en ze vielen, na andere landen, op 10 mei 1940 Nederland aan. Wij zagen het al aankomen, het was al weken hét gesprek tijdens het avondeten. Wij verwachtten het al, maar hoopten dat wij, net als in de Eerste Wereldoorlog, buiten schot zouden blijven. Dat was jammer genoeg niet zo.

About the author

"Sinds 2012 woon ik in Nieuw Dijk. Schrijven en dieren is een grote passie voor mij. Ik heb een kattenopvang met oude/wilde en mishandelde katten. In 2014 is mijn eerste boek Sanctuary uitgekomen. Tijdloos is mijn tweede boek en zeker niet mijn laatste."

Reviews

2017-08-10 15:56:44 | By: Adrie van Minnen | Rating:
Ik heb met plezier het boek TIJDLOOS gelezen van schrijfster Susie Bosveld. Het is een mooi fantasie verhaal , met realistische mensen uit verschillende tijdperken , die samen op het schip de Vliegende Hollander vele avonturen mee maken . De hoofdpersoon geboren in 1926 . maakt op haar 18 jaar een tijdreis . Eerst wordt zij in de geschiedenis geworpen , namelijk in het jaar 1666 , daarna maakt zij samen met de andere bemanningsleden c.q. tijdreizigers meerdere tijdzones mee . Terwijl ik las , verdiepte ik mij met plezier in het verhaal , en ik dacht regelmatig , het boek zou ook door Jules Verne geschreven kunnen zijn , zo boeiend is het verhaal . Een echte aanrader . Er zijn veel goede schrijvers / schrijfsters die te weinig aandacht krijgen . Susie is 1 van die schrijfsters . Ben je een goede voetballer , zanger , of schilder , dan wordt je talent snel herkent . Bij schrijvers is dat moeilijker . Je moet een uitgever zoeken die je boek wilt uitgeven . Daarnaast hoe bereik je de lezer ? J.K. Rowling ( Harry Potter ) stuurde haar eerste boek naar een uitgever , en die vond het niets . Gelukkig stuurde ze het ook naar een andere uitgever . Die vond het grandioos . Ook Carry Slee werd in het begin niet serieus genomen door haar uitgever ! Zo groot als die 2 is Susan nog zeker niet , maar ik wil duidelijk maken , dat het niet makkelijk is om door te breken . Maar als Susan blijft schrijven dan is de kans heel groot dat zij het gaat maken als schrijfster . Had een bekende schrijver TIJDLOOS geschreven , dan zou het misschien ook verfilmd zijn . —Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Tijdloos

Author:

Susie Bosveld

Category:

Fantasy

Number of pages:

226

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

03-06-2016

ISBN:

978-94-022-2695-9 / 9789402226959

Price:

€ 19,45

Language

Dutch

Rating:

  • (1)