Op zoek naar mijn complete zelf

Alida Veldhuijs

Category: Spirituality

€ 17,60
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Maan is een doodgewone vrouw. Op een dag komt ze opeens in een andere wereld terecht, waar wonderbaarlijke situaties de schemergebieden verbinden. De natuur heeft een helende werking en daar moet Maan alles loslaten wat zij lief heeft. Ze merkt dat de zoektocht naar jezelf begint als al het andere weg is. Uiteindelijk moet iedereen zijn eigen draken verslaan. Op zoek naar mijn complete zelf helpt je hier graag bij.

From the book

Mijn andere ik… ik heb haar ontmoet…
Mijn naam is Maan en ik was 4 jaar jong toen mijn gordijnen voor het laatst dicht waren…
Ik lag warm in mijn grote mensen bed onder een heerlijk zacht dekentje in mijn nieuwe oranje met witte kamer.
Ik keek uit op mijn nieuwe bureau met een echte bureaustoel en mijn nieuwe kast waarin mijn kleding netjes op stapeltjes lag. Deze kast stond in de hoek bij het raam dat uitkeek op de straat voor ons huis.
Recht voor mijn raam was een lantaarnpaal geplaatst door de gemeente waardoor mijn kamer werd verlicht.
Met de dikke gordijnen helemaal dicht kwam er geen straaltje licht meer naar binnen.
Het was aardedonker, maar veilig in mijn bedje voelde dat tot die nacht erg goed. Vanuit de hoek in mijn slaapkamer, achter de kast kwam de schaduw te voorschijn met zijn hoed op en jas aan… dat is het moment geweest dat ik heb besloten om in het licht te slapen…
Tot op de dag van vandaag weet ik niet wie of wat het was. Maar het voelde zo echt, zo echt dat je adem stokt en je hartslag 200 slagen per minuut maakt. Het voelde zo echt dat het zweet je uitbreekt, de verlamming toeslaat en je niet durft, maar ook niet kan bewegen… Dat was het meest angstige moment uit mijn hele leven. De dekens trok ik met kloppend hart over mijn hoofd en ik hoopte dat het weg zou gaan.
Ik durfde niet te bewegen en ademde zo stil mogelijk tot ik uiteindelijk toch weer in slaap ben gevallen.

About the author

"Ik ben geboren en getogen in Zaandam. Bijna 20 jaar heb ik de wens gehad om een boek te schrijven. Na het overlijden van mijn moeder heb ik het ook daadwerkelijk gedaan.
Het is de zoektocht geworden naar mijn complete zelf, met alle schemergebieden die een mens in zich heeft. We moeten allemaal onze eigen draken verslaan. Het verhaal schreef zich vanzelf en ook ik was erg nieuwsgierig wat er elke pagina weer zou gebeuren."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Op zoek naar mijn complete zelf

Author:

Alida Veldhuijs

Category:

Spirituality

Number of pages:

142

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

03-06-2016

ISBN:

978-94-022-2698-0 / 9789402226980

Price:

€ 17,60

Language

Dutch