Een pup in huis, en dan… - Tips & trucs om zelf je hond te trainen

Rob van Opstal

Category: Animals
  • (3)

€ 16,95
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Veel mensen lopen tegen probleempjes aan bij het zindelijk maken en opvoeden van puppy’s. Met dit boek wordt deze taak verlicht voor de nieuwe eigenaren van een pup. Rob van Opstal geeft je tips om samen met je hond plezier te hebben in het trainen en om van je hond een gehoorzame huishond of sporthond te maken. Veel van de handelingen in dit boek zijn ook zeer goed te gebruiken voor het heropvoeden van een volwassen hond. Omdat Rob kijkt 'door de bril' van een hond en alle oefeningen aangeleerd worden op een normale, rustige, en vooral logische manier, zonder poespas, is het voor iedere hond en hondenbezitter een plezier om met dit boek aan de slag te gaan.

From the book

In dit boek gaan we uit van het principe dat de hond gedrag laat zien dat voortkomt uit de manier waarop hij denkt, zijn natuurlijke manier van denken als dier.
We gaan de hond opvoeden en trainen, zodat hij gedrag vertoont dat wenselijk is binnen onze mensenmaatschappij. Een hond is een intelligent dier en heeft de wil om te leren en de wil om te werken voor zijn beloning.
Als we bepaald gedrag niet willen (ongewenst gedrag), zullen we het denken van de hond moeten aanpakken, veranderen.
Daardoor zal automatisch ook het gedrag veranderen. Dit veranderen gaan we doen naar het op de juiste manier denken en dus richting het gewenste gedrag van onze hond.
We proberen daarmee niet uit het oog te verliezen dat iedere hond een individu is, zoals jij en ik. Zo zal iedere hond zijn eigen kleine aanpassingen vragen in het opvoeden en trainen.
Bij het opvoeden en trainen staat het belang van de hond, binnen onze maatschappij, voorop en proberen we dit zo positief mogelijk te doen.

About the author

"Ik ben op de eerste plaats ben ik hondenliefhebber. Daarnaast ben ik gedragsdeskundige en trainer van honden. Ook ben ik eigenaar van een hondenschool. Vanuit de ervaringen die ik in vijfentwintig jaar heb opgedaa,n ga ik met jou mijn ondervindingen delen voor het opvoeden, of heropvoeden, en trainen van puppy tot volwassen huishond of werkhond."

Reviews

2021-01-13 19:25:45 | By: Vlassenbroeck Karim | Rating:
Zeer goed boek , aanrader voor iedereen die een pup in huis neemt .
Duidelijk en leuk om te lezen , ook de manier waarop de pup in dit boek wordt opgevoed is top.
Zeer diervriendelijk en duidelijk, een boek dat iedere hondenliefhebber in huis zou moeten hebben .
Het ideale boek om een perfecte start te hebben met de nieuwe pup .

2020-10-27 16:20:48 | By: Henderika Miedema | Rating:
Leuk boekje met duidelijke uitleg. Het meeste wist ik wel, maar omdat ik zelf ook puppycursus geef vind ik het leuk om ook van anderen te leren. Bij te blijven in de nieuwste technieken en informatie.

2017-01-25 15:27:50 | By: Irene Verdaasdonk | Rating:
Een erg leuk, duidelijk, en zeer inspirerend boekje.
Heb er al veel uit gehaald terwijl ik niet eens een pup meer heb is zelfs voor volwassen honden een goed boekjeWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Een pup in huis, en dan… - Tips & trucs om zelf je hond te trainen

Author:

Rob van Opstal

Category:

Animals

Number of pages:

80

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

17-06-2016

ISBN:

978-94-022-2743-7 / 9789402227437

Price:

€ 16,95

Language

Dutch

Rating:

  • (3)