Opnieuw Geboren

Lida Tuijp

Category: Biographies

€ 16,65
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Haar leventje begon als klein kindje al heftig en haar veelbewogen leven zette zich voort naarmate ze ouder werd. Ze kwam er op haar vijfenveertigste levensjaar achter dat zij misbruikt was door de man waardoor ze was opgevoed. Gelukkig heeft ze deze gebeurtenis kunnen verwerken, mede door haar grote liefde die plotseling in haar leven verscheen toen haar wereld volledig op z'n kop stond. De auteur neemt de lezer aan de hand mee door haar leven. Op een laagdrempelige manier wisselt ze de herinneringen af met zelfgeschreven verhaaltjes. Door haar eindeloze vertrouwen in het universum is zij er tenslotte veel sterker uitgekomen.

From the book

Hoe boos ik ook ben geweest op mijn moeder om alles, ik snapte haar wel en heb haar toen ook vergeven, het is gebeurd en ik kan het achter mij laten. Ik zag en voelde haar binnenkant, dat is voor mij gewoon niet te verbergen, wat voor een dikke muur iemand ook probeert op te trekken. Ik zag hoe beschadigd zij was door het leven heen, want uiteraard was er veel meer gebeurd.
Ikzelf heb mijn kinderen altijd instinctief beschermd tegen misbruik. Als ik het op tv zag dan werd ik zo kwaad en dacht: Hoe kún je bij je eigen kind.

About the author

Lida Tuijp is nu eenenvijftig jaar en na jaren aan zichzelf te hebben gewerkt, is ze nu een hele tevreden en dankbare vrouw die met volle kracht in het leven staat. Ze liet zich intuïtief leiden door haar herinneringen en het was een wens om dit met inspirerend schrijven naar buiten te brengen. Het is een eigen, originele creatie geworden met een lach en een traan en af en toe een Volendamse uitval.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Opnieuw Geboren

Author:

Lida Tuijp

Category:

Biographies

Number of pages:

108

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

05-08-2016

ISBN:

978-94-022-2830-4 / 9789402228304

Price:

€ 16,65

Language

Dutch