Een hemelse boodschap

Annemarie C. van der Grift

Category: Spirituality
  • (1)

€ 16,49
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Nadat haar moeder onverwacht overlijdt, ervaart Annemarie van der Grift dat haar moeder niet ergens 'daarboven' maar gewoon bij haar is. Dit door 'tekens' die ze ontvangt en door haar ervaren worden als 'hemelse' boodschappen. Het intrigerende verhaal is open en persoonlijk geschreven, waardoor lezers er zich in kunnen herkennen of er zich gesteund door voelen. Annemarie wil mensen bewust maken van het contact dat een overledene met hen kan zoeken. Naast bewustwording hoopt ze dat het verhaal ook troost kan bieden aan de achtergebleven dierbaren. Wellicht dat dit verhaal een hemelse boodschap zal zijn voor hen die het lezen.

From the book

"Gerben", fluister ik zachtjes vanonder de deken. Maar Gerben hoort mij niet, want hij slaapt inmiddels. Stiekem kijk ik vanonder mijn deken naar het gordijn. Ik zie geen schim meer, maar ik voel nog steeds de rillingen over mijn lichaam gaan. "Gerben", roep ik nu iets harder. Hij hoort mij nog steeds niet en ik kom onder de deken vandaan en draai mezelf op mijn rug. "Gerben", roep ik nog een keer en ik duw tegen hem aan om hem wakker te krijgen.
"Huh, wat is er?", vraagt Gerben half in slaap.
"Ze gaat dood", zeg ik hem.
"Hoezo?"
"Gewoon, ze gaat dood." Ik zeg hem niet dat ik ‘de dood’ net langs mijn bed heb zien komen. Hij zal me wel voor gek verklaren en bovendien kan ik het zelf amper geloven.
"Het zal echt niet zo’n vaart lopen. Ga maar slapen, want morgen moet je er weer vroeg uit", zegt Gerben half slaperig.
Ik draai me weer op mijn zij en zeg dat ik niet zo goed weet wat ik moet doen en dat ik er nog even over na ga denken. Ik ben overrompeld door hetgeen ik net heb gezien.
Gerben valt weer in slaap en ik hoor zijn ademhaling rustiger worden.
Ineens gaat de telefoon. Ik ben blijkbaar ook wat weggedommeld, maar nu de telefoon gaat, ben ik meteen weer klaarwakker. Mijn gevoel wordt waarheid. Dat voel ik en dat weet ik. Ik spring overeind om het licht aan te doen en om de telefoon op te pakken. Gerben schrikt wakker. "Ik zei het je toch", zeg ik gehaast en ik neem de telefoon op.

About the author

Annemarie (officieel Annamaria Celesta) van der Grift is in 1976 geboren. Van jongs af aan wil ze de zorg in. Na 20 jaar als verpleegkundige gewerkt te  hebben, neemt ze ontslag. Al zoekende naar wat ze wil, voelt ze dat ze ‘moet’ gaan schrijven. Aangemoedigd door haar intuïtie, begint ze de eerste letters op papier te zetten. Zoals zij zelf is, heeft ze haar boek geschreven. Spiritueel maar desondanks ook down to earth.

Reviews

2018-06-25 15:41:04 | By: Lot | Rating:
Prachtig boek. Een echte aanrader !!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Een hemelse boodschap

Author:

Annemarie C. van der Grift

Category:

Spirituality

Number of pages:

134

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

26-08-2016

ISBN:

978-94-0222-884-7 / 9789402228847

Price:

€ 16,49

Language

Dutch

Rating:

  • (1)