Cover voorkant
Wilde Paarden - Kan een mens zijn verleden écht achter zich laten?
Wilde Paarden - Kan een mens zijn verleden écht achter zich laten?

Wilde Paarden - Kan een mens zijn verleden écht achter zich laten?

Twan Arts

Category: Thrillers

€ 20,45

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Een vrij man. Voor het eerst in bijna twaalf jaar ervaart Willem Akkermans weer de ware betekenis van die ogenschijnlijk simpele woorden. Hij heeft een afspraak gemaakt met zichzelf. Nooit meer zal hij teruggaan naar de gevangenis. Vanaf nu zal alles anders zijn. Geen geweld meer. Een eerlijke baan, voor het eerst in zijn leven. Hij is veranderd. Heeft het verleden achter zich gelaten. Maar al snel ontdekt Willem dat niet hij, maar de wereld om hem heen is veranderd. Hij voelt zich als een vis op het droge en grijpt terug naar dat wat hij kent. Met alle gevolgen van dien.

From the book

Het was diep in de nacht toen hij zijn vader thuis hoorde komen. Willem lag rillend op bed, had geen oog dichtgedaan. Of ja… zijn linkeroog zat wel dicht. Potdicht. Daar had zijn vader met die rake klap wel voor gezorgd. Hij hoorde hoe de dronkenlap met handen en voeten de trap op klauterde. In doodsangst luisterde Willem geruisloos naar iedere beweging die zijn vader maakte. Zou hij zijn kamer binnenkomen? Voor het slapen gaan nog even zijn zoon een flink pak rammel geven? Of zou hij, zoals meestal, te dronken zijn en direct als een baksteen op zijn bed in slaap vallen? Of zou hij… Willem hoopte van niet. Niet zijn zusje. Niet Simone. Dan liever zelf nog een pak rammel krijgen.
   Een slaapkamerdeur ging open.
   Willem wist dat het niet de zijne was. Voorzichtig draaide hij zich om en kroop van zijn bed af. Met zijn buik plat op de slaapkamervloer schoof Willem naar de deur. Onder de kier door zag Willem dat wat hij al vreesde waarheid was. Hij was de kamer van Simone ingegaan.
   Fluisterende woorden.
   Het geluid van een broekriem die werd ontgespt.
   Het zachte gejammer van zijn kleine zusje.
   Pappa was weer thuis.

About the author

Met het psychologisch drama Wilde Paarden beleeft Twan Arts (1982) zijn debuut als fictieschrijver. Hij werkt en woont al geruime tijd in Eindhoven en gebruikt deze Brabantse stad als decor voor zijn verhaal. Wilde Paarden kenmerkt zich door haar realistische setting, uit het leven gegrepen dilemma’s en personages van vlees en bloed. De inspiratie voor Wilde Paarden vond Arts in de duivelse vraag: kan een mens zijn verleden écht achter zich laten?

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Wilde Paarden - Kan een mens zijn verleden écht achter zich laten?

Author:

Twan Arts

Category:

Thrillers

Number of pages:

230

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

01-07-2016

ISBN:

978-94-022-2760-4 / 9789402227604

Price:

€ 20,45

Language

Dutch