Cover voorkant
Je winkel zal nooit meer hetzelfde zijn en dat is maar goed ook!
Je winkel zal nooit meer hetzelfde zijn en dat is maar goed ook!

Je winkel zal nooit meer hetzelfde zijn en dat is maar goed ook!

Fred Rutgers

Category: Management

€ 19,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Je winkel zal nooit meer hetzelfde zijn! Hiervan hoef je niet te schrikken, want het is maar goed ook! De consument die langs jouw winkel loopt is anders dan vroeger. Je zult je winkel daarom voortdurend moeten aanpassen. Dat vergt ondernemerschap en lef. Retail is een vak en ondernemen een kunst. Soms krijg je wat hulp van een centrummanager. Een andere keer kun je de kunst afkijken in een andere plaats zoals bijvoorbeeld in Balk. Soms krijg je wat hulp van de bank, maar ook dat gaat niet eenvoudig!
Dit boek staat boordevol handige tips waarmee jij als winkelier je voordeel kunt doen, want als winkelier kun je vast wel een steuntje in de rug gebruiken!

From the book

Wie de laatste jaren eens een V&D of een Manfield is binnengelopen zag een rommelige winkel met een sfeer uit de jaren negentig en ongeïnspireerd winkelpersoneel dat klanten eigenlijk als lastig bekeek. Het aanbod was niet bijzonder, de presentatie was niet bijzonder, de prijs was niet bijzonder, de service was niet bijzonder, eigenlijk was er helemaal niets bijzonder. V&D probeerde een soort van Bijenkorf-light te zijn. Geen eigen gezicht, geen eigen identiteit, ambitieloos en niet vernieuwend; een grijze muis, een eenheidsworst zonder smaak. Ook de schoenenwinkels van Macintosh vielen weg in de massa. Er werd nog gedaan alsof men goedkoop was. Deels was dat ook wel zo, maar concurreren op prijs is tegenwoordig vrij kansloos. Internet heeft de markt veel transparanter gemaakt dan vroeger. Klanten weten binnen no time of je wel echt goedkoop bent en vergeet niet, er is altijd wel ergens een idioot die bereid is om meer verlies te nemen dan jij. Dus claimen dat je de goedkoopste bent is vrijwel niet meer te doen. Korting verkopen blijkt eens te meer een blijk van geestelijke armoe en stuurt je op goedkope schoenen een doodlopende weg in!

About the author

Fred Rutgers heeft detailhandel in zijn genen zitten. Hij is op een missie om winkels te helpen overleven, want winkels houden onze samenleving leefbaar! Als ondernemer heeft hij vrijwel alles al eens aan den lijve ondervonden waardoor hij spreekt en schrijft uit eigen ervaring. Naast auteur van boeken is hij ook een veel gelezen blogger bij onder andere www.deondernemer.nl Als adviseur mag hij werken voor diverse grote retailorganisaties. In april 2016 verscheen zijn boek Mag het ietsje meer service zijn?

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Je winkel zal nooit meer hetzelfde zijn en dat is maar goed ook!

Author:

Fred Rutgers

Category:

Management

Number of pages:

110

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

01-07-2016

ISBN:

978-94-022-2770-3 / 9789402227703

Price:

€ 19,50

Language

Dutch