Cover voorkant
Up the Villa - Voetbalbiografie van een Aston Villa-fan
Up the Villa - Voetbalbiografie van een Aston Villa-fan

Up the Villa - Voetbalbiografie van een Aston Villa-fan

Ferdi Delies

  • (2)

€ 24,99

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Voor je ligt de voetbalbiografie van een die-hard fan van de Engelse voetbalclub Aston Villa FC. Zijn naam is Ferdi Delies en in zijn boek vertelt hij over zijn onverwaardelijke liefde voor zíjn club, waaraan het Engelse voetbal, alsook het voetbal in de hele wereld, veel te danken heeft. Daarnaast duikt hij ook in de clubhistorie en mengt hij het geheel met persoonlijke anekdotes. Ferdi schrijft vlot en met humor en weet de aandacht van de lezer fantastisch goed vast te houden.
Up the Villa is een must-have voor alle fans van Engels voetbal wereldwijd. En zelfs wanneer je niet direct van voetbal houdt, laat dit boek je niet los. Maar pas dan wel op, als je de laatste pagina hebt omgeslagen, ben je onomkeerbaar fan geworden van Aston Villa!

From the book

Inmiddels was het al wat jaren geleden dat The Second City Derby tegen Birmingham City op het programma had gestaan.
Op 25 augustus 2015 lag ik 's avonds in bed onze wedstrijd om de League Cup tegen Notts County te volgen.
De wekker zou de volgende morgen om vijf uur af gaan en als we op een zakelijke manier de tweede club van Nottingham zouden verslaan, kon ik na de loting meteen mijn korte nachtrust pakken. Het werd een leuke wedstrijd die ik volgde via AstonVillaTV en we wonnen met 5-3.
Maar dat bleek nog niet eens het hoogtepunt van de avond te gaan worden.
Ik had zojuist een dure meerdaagse trip naar Engeland gemaakt en onder meer de thuiswedstrijd tegen Manchester United bezocht en zou de komende maand niet meer naar Engeland gaan. Dat kwam op financieel gebied, om gezins-technische redenen alsook om het werk gewoonweg even niet uit.
Toch keek ik even stiekem wanneer de wedstrijden in de volgende ronde van de League Cup gespeeld zouden gaan worden. Al snel kwam ik erachter dat de volgende ronde op 22 september vastgesteld was, precies op mijn verjaardag.
De loting begon.
Niet veel later stond ik in mijn geile Zeeman-boxershort te juichen op het bed, werden er twee kinderen wakker en hadden de buren hun huis reeds op Funda gezet. We hadden Birmingham City geloot en ook nog eens op onze eigen Villa Park.

About the author

Ferdi Delies (1980) staat inmiddels bekend als een van de meest fanatieke Aston Villa-fans in Nederland. Hij maakt veelvuldig de oversteek naar zijn geliefde Engeland om een wedstrijd van Aston Villa bij te wonen. Naast zijn avonturen beschrijft hij hoe deze club zijn leven is gaan beheersen.

Reviews

2017-05-30 21:39:41 | By: Joris | Rating:
Dit soort boeken zijn zeldzaam. Wat een passie komt er in naar voren!

2016-08-16 00:49:38 | By: Johan | Rating:
Genoten! Dit is puur, voor iedere voetbalfan een must!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Up the Villa - Voetbalbiografie van een Aston Villa-fan

Author:

Ferdi Delies

Category:

Sports and Games

Number of pages:

426

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

05-08-2016

ISBN:

978-94-022-2826-7 / 9789402228267

Price:

€ 24,99

Language

Dutch

Rating:

  • (2)