Culinaire kussen van je kookgekke pa

Alex ter Horst

Category: Cookbooks

€ 18,15
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Koken is simpel, schatjes. Dit boek is een uit het hart geschreven naslagwerk vol met kooktips van een kookgekke pa voor zijn dochters. Alex ter Horst wil graag de passie van lekker en eerlijk koken overbrengen op zijn dochters, en anderen. Daardoor is er een heerlijk boek ontstaan waar je spontaan trek van krijgt.  In dit kookboek vind je recepten voor een doordeweekse dag, maar ook voor feestdagen. Wat dacht je bijvoorbeeld van coquille met biet of een chocoladetaartje met vloeibare kern? Veel kookplezier gewenst en een culinaire kus voor elke dag!

From the book

Een boek met tips en ideeën voor wie het wil gebruiken. Vooral voor wie lekker wil koken en niet terug wil grijpen naar de eeuwige kant-en-klaar pakjes of maaltijden.
Lekkere dagelijkse kost en simpele gerechten voor je eigen feestdagen. Kook vooral met plezier, passie en eerlijke ingrediënten en bouw je technieken langzaam op.
Mijn inspiratie vond ik in tijdschriften, kookboeken of heb ik gezien op televisie of internet. Vaak heb ik na testen en proeven deze recepten mijn eigen twist en smaak gegeven. Dit moet je ook zeker zelf doen. Dan krijg je de eigen smaak en gerechten die je met plezier kunt serveren en waarvan je kunt genieten.
Vooral in tijden van stress heb ik veel plezier ervaren in deze kookhobby.

Culinaire-Kussen

About the author

Alex ter Horst (1965) is al ruim 25 jaar getrouwd met Carin en samen hebben ze drie dochters: Hanneke, Marjolein en Ilse. Koken is zijn passie en grootste ontspanning. Na een nogal stressvolle periode in zijn leven is het koken een echte uitlaatklep geworden waar hij de afgelopen periode veel rust en ontspanning in heeft ervaren. Het resultaat is veel getest op zijn gezin, familie en vrienden. Al deze kennis, kunde en liefde voor koken moesten toch een keer een vervolg krijgen. Als cadeau voor de trouwdag van Hanneke heeft hij al zijn kooktips gebundeld in dit eerste boek. Met drie dochters is het wachten op de volgende uitgave!

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Culinaire kussen van je kookgekke pa

Author:

Alex ter Horst

Category:

Cookbooks

Number of pages:

108

Illustrated:

Yes

Format/size:

Wire-O 20 x 20 cm

Release date:

15-07-2016

ISBN:

978-94-0222-794-9 / 9789402227949

Price:

€ 18,15

Language

Dutch