Plantengids voor de paardengek - Gezond of giftig? Weet wat je paard eet!

Marlisa Rövekamp en Ellen Janszen

Categorie: Dieren
  • (2)

€ 20,45
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

De Plantengids voor de paardengek heeft met zijn heldere ondertitel 'Gezond of giftig? Weet wat je paard eet!' eigenlijk geen introductie nodig. Iedereen die iets met paarden heeft moet deze gids gewoon hebben, of het nu gaat om de hooiboer, de dierenarts, de docenten op de paardenhouderij-opleiding of, nou ja, iedere paardengek. In de gids staan meer dan 100 planten afgebeeld en beschreven, waarmee paarden in Nederland in contact kunnen komen. Dit kunnen gezonde en voedzame planten zijn, maar ook dodelijk giftige! Een goede tip is om de gids altijd mee te nemen bij buitenritten.

Weet wat je paard eet!

Uit het boek

Vingerhoedskruid

Over de auteur

Marlisa werd al jong paardengek (en is dat nog) en heeft een paard. Tijdens haar paardenhouderij-opleiding heeft ze zich met Ellen, plantengek, verdiept in de werking van planten op paarden. Het is ze opgevallen dat weinig paardenliefhebbers weten hoe gevaarlijk of gezond planten voor paarden zijn. Paarden komen vaak in contact met gevaarlijke planten dus is het van belang die te kennen en herkennen. Daarom besloten ze de verzamelde kennis te delen via dit boek.

Reviews

2017-11-06 13:48:28 | Door: Christiaan | Waardering:
Eindelijk een naslagwerk voor giftige planten voor de paardenliefhebber! Iedereen die van paarden houdt moet dit gewoon weten, echt!

2017-03-01 11:27:42 | Door: Tom | Waardering:
Eindelijk een mooi overzicht van wat je paard niet/wel mag hebben. En toegankelijk. Hoort in iedere paardenkantine thuis (en op de paardenopleiding)!Schrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Plantengids voor de paardengek - Gezond of giftig? Weet wat je paard eet!

Auteur:

Marlisa Rövekamp en Ellen Janszen

Categorie:

Dieren

Aantal pagina's:

140

Geïllustreerd:

Ja

Uitvoering/Formaat:

Paperback A4

Verschijningsdatum:

19-08-2016

ISBN:

978-94-0222-848-9 / 9789402228489

Vaste prijs:

€ 20,45

Taal

Nederlands

Waardering:

  • (2)