Plantengids voor de paardengek - Gezond of giftig? Weet wat je paard eet!

Marlisa Rövekamp en Ellen Janszen

Category: Animals
  • (2)

€ 20,95
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

De Plantengids voor de paardengek heeft met zijn heldere ondertitel 'Gezond of giftig? Weet wat je paard eet!' eigenlijk geen introductie nodig. Iedereen die iets met paarden heeft moet deze gids gewoon hebben, of het nu gaat om de hooiboer, de dierenarts, de docenten op de paardenhouderij-opleiding of, nou ja, iedere paardengek. In de gids staan meer dan 100 planten afgebeeld en beschreven, waarmee paarden in Nederland in contact kunnen komen. Dit kunnen gezonde en voedzame planten zijn, maar ook dodelijk giftige! Een goede tip is om de gids altijd mee te nemen bij buitenritten.

Weet wat je paard eet!

From the book

Vingerhoedskruid

About the authors

Marlisa werd al jong paardengek (en is dat nog) en heeft een paard. Tijdens haar paardenhouderij-opleiding heeft ze zich met Ellen, plantengek, verdiept in de werking van planten op paarden. Het is ze opgevallen dat weinig paardenliefhebbers weten hoe gevaarlijk of gezond planten voor paarden zijn. Paarden komen vaak in contact met gevaarlijke planten dus is het van belang die te kennen en herkennen. Daarom besloten ze de verzamelde kennis te delen via dit boek.

Reviews

2017-11-06 13:48:28 | By: Christiaan | Rating:
Eindelijk een naslagwerk voor giftige planten voor de paardenliefhebber! Iedereen die van paarden houdt moet dit gewoon weten, echt!

2017-03-01 11:27:42 | By: Tom | Rating:
Eindelijk een mooi overzicht van wat je paard niet/wel mag hebben. En toegankelijk. Hoort in iedere paardenkantine thuis (en op de paardenopleiding)!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Plantengids voor de paardengek - Gezond of giftig? Weet wat je paard eet!

Authors:

Marlisa Rövekamp en Ellen Janszen

Category:

Animals

Number of pages:

140

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A4

Release date:

19-08-2016

ISBN:

978-94-022-2848-9 / 9789402228489

Price:

€ 20,95

Language

Dutch

Rating:

  • (2)