De grote wereldrampen

Bram Snoek

Categorie: Geloofszaken

€ 22,65
Levertijd twee tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Dit boek laat grote geheime invloeden van binnen- en buitenaardse oorsprong zien die het gedrag van de mensheid bepalen. Dit is mede de oorzaak van de grote wereldrampen die deze eeuw komen gaan. De komst, uit het heelal, van Nibiru zal de grote oorzaak zijn van het kantelen van de aardas en dan het grote vuur over onze planeet in 2034 na Christus. De vluchtelingen en oorlogen van nu zijn voorbodes van de derde wereldoorlog. Daarna een tussenperiode van 57 jaar vrede van de antichrist en dan weer grote rampen. Aan het einde van deze eeuw is de mensheid gehalveerd.

Uit het boek

De mensheid lijkt op een kruispunt te staan in de geschiedenis, maar is dat ook zo, of gaat ze gewoon verder op het pad dat ze niet kent en wat is dat dan en waarom kent de wereld dat pad niet, of wil ze het niet kennen? Het is weerzin tegen slechte tijdingen en dat is ook wel logisch, we zien het liever beter gaan, maar zal het dat ook gaan?

Men wil het pad dat men afloopt niet kennen, want men is er bang voor en zonder het te beseffen stopt men de kop in het zand, al lijkt dat niet zo, omdat men wat aan het klimaat doet bijvoorbeeld, maar wat dan nog? Dat zal nog blijken.
De Amerikaanse NASA weet al jaren dat ook de Maan, Mars en Pluto opwarmen en atmosferen beginnen te vormen, dus blijkbaar is er ook nog heel wat anders aan de hand dan dat wij weten. Waar zijn we met onze goede bedoelingen eigenlijk mee bezig en voor wie? Voor onszelf, de mensheid als geheel, of niet?

Volgens het standaard denken is het logisch dat alle ontwikkelingen verder gaan waar het gebleven is, ook met nieuwe uitvindingen, maar is dat binnenkort nog zo? Er zijn geen harde aanwijzingen dat de voorspelde grote wereldrampen nog wel vele miljoenen jaren op zich laten wachten of helemaal niet komen. Wij willen dat graag denken en houden daarmee onszelf zoet.

Profetische aanwijzingen van Bijbelse en niet Bijbelse oorsprong zijn er wel dat er op korte termijn wel heel erg veel zal veranderen op de planeet Aarde en dat die ook zeer ten nadele van ons oppervlaktebewoners zal zijn en daarom dan ook dit boek.
Lees en huiver. Een gewaarschuwd mens telt voor twee of drie.

Over de auteur

Vreemde beïnvloedingen zijn wereldwijd aanwezig, of wij dat nou geloven of niet. Oogkleppen af dus. Dat is in dit uitzonderlijke boek ook gebeurd. Bram Snoek stelt dat het niet mogelijk was om dit boek met deze inhoud te schrijven als hij veel jonger was geweest, omdat de jaren nodig waren om veel kennis en ervaringen op te doen. Het levert afgewogen en verdiepte inzichten op. Bram is afgestudeerd in de pastorale theologie.

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

De grote wereldrampen

Auteur:

Bram Snoek

Categorie:

Geloofszaken

Aantal pagina's:

384

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback 16 x 24 cm

Verschijningsdatum:

22-07-2016

ISBN:

978-94-0222-802-1 / 9789402228021

Vaste prijs:

€ 22,65