Van Hot naar Her

Thea van Ballegooij

Category: Novels
  • (1)

€ 15,95
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Van Hot Naar Her beslaat een periode van zeven maanden uit het levensverhaal van de auteur. In dit boek vertelt ze dat er moed voor nodig is om stappen te nemen die je eigenlijk liever niet neemt. Dat je een prijs moet betalen voor je vrijheid. Echter dat het ook de moeite waard is om die stappen te nemen en die prijs te betalen. Met gevaar voor eigen leven neemt ze het op voor alle vrouwen die zelfs in dit vrije, liberale land niet kunnen zijn wie ze willen zijn. Alleen maar omdat ze vrouw zijn...

From the book

Het is een uur of half zeven als ik na de zoveelste ruzie eindelijk de deur uit kan vluchten. Na deze verschrikkelijke nacht weer in de onderdanige houding. Opnieuw slijmen. Op hem inpraten en net doen alsof er niets aan de hand is. Ik moet wel. Het is de enige manier om een kans te maken hier weg te komen, voorgoed weg. Zoals gewoonlijk vertrouwt hij het niet. Om de overbekende verkeerde redenen weliswaar. Hij denkt namelijk weer eens een keer dat ik een verhouding heb. Een affaire met mijn baas nog wel. Ja hoor, een verhouding, dat is het wel het allerlaatste dat ik nu aan mijn hoofd heb. Een verhouding met de vrijheid, die wil ik nu misschien wel voorzichtig aangaan, maar meer ook niet.

About the author

"Ik ben zevenenveertig jaar, geboren in Amsterdam en moeder van twee, inmiddels volwassen, kinderen. Ik ben fulltime werkzaam bij een financieel bedrijf. Mijn grote passie is schilderen en met Van Hot naar Her heb ik voorzichtig de eerste stappen op het schrijverspad gezet."

Reviews

2013-08-29 09:04:32 | By: Edith Horn | Rating:
Vlot geschreven verhaal.
Boeit van begin tot eind!
Sterke vrouw!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Van Hot naar Her

Author:

Thea van Ballegooij

Category:

Novels

Number of pages:

130

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

03-04-2009

ISBN:

978-90-883-4726-9 / 9789088347269

Price:

€ 15,95

Language

Dutch

Rating:

  • (1)