De Stille Vlam

Noor Saadun

Categorie: Thrillers

€ 15,45
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Vier vriendinnen hebben onverwacht een bibliotheek gevonden achter een geheimzinnige muur. Daar vinden ze een boek met verhalen over pesten, wraak en moord. Na de verhalen gelezen te hebben, gaan ze op zoek naar De Stille Vlam, de schrijver van de verhalen. Ze krijgen aanwijzingen over de missies die ze moeten voltooien om achter zijn echte identiteit te komen. Nadat ze de laatste missie hebben voltooid, komen ze tot hun schrik erachter dat De Stille Vlam een bekende is.

Uit het boek

Opeens voelde hij dat iemand van achteren hem met een knuppel op zijn hoofd sloeg. Het was zo hard dat hij neerviel, maar nog net niet hard genoeg dat hij daarvan flauwviel. Hij voelde iemand hem bij zijn kraag pakken en ergens naartoe slepen. Daarna voelde hij helemaal niks meer en viel flauw.

Toe hij wakker werd, zag hij zichzelf in het oude feestzaal zitten die morgen zal worden verbouwd. Hij ging zitten en zag dat er een briefje op de grond lag, hij pakte het op en las: "nadat de verhalen zijn gelezen, begint het echte spel."

Over de auteur

Noor Saadun is in 2002 geboren te Veldhoven.  Haar hobby’s zijn schrijven en tekenen. Schrijven vond ze al leuk toen ze nog maar acht jaar oud was. Ze kreeg steeds meer inspiratie. Op haar dertiende besloot ze al haar ideeën op papier te zetten. Nu verschijnt haar eerste boek De Stille Vlam.

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

De Stille Vlam

Auteur:

Noor Saadun

Categorie:

Thrillers

Aantal pagina's:

78

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback 12,5 x 20 cm

Verschijningsdatum:

05-08-2016

ISBN:

978-94-0222-828-1 / 9789402228281

Vaste prijs:

€ 15,45