De laatste traan van de goden

Shima Aslzairchi

Category: Fantasy
  • (4)

€ 20,99
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Laat je fantasie even de overhand nemen en treed binnen in een raadselachtige wereld. Een mysterieus verhaal dat is afgeleid van het Zoroastrisme, een oud Perzisch geloof. Een boek dat geschiedenis, spiritualiteit en wetenschap tot één geheel samenbalt. Met meerdere personages, die allemaal een eigen verhaal hebben. Wanneer deze verschillende verhaallijnen samenkomen in een explosie van spanning, ontrolt zich een meeslepend en sprookjesachtig plot. De mysterieuze puzzel is compleet als de hoofdpersonen aanwijzingen krijgen hoe zij uiteindelijk de mensheid kunnen redden.

From the book

Regendruppels van de storm in de nacht sijpelden langs het raam. Met een vreemd, gespannen gevoel ontwaakte Manuel om zich voor te bereiden op de grootste uitdaging in zijn leven. Nadat hij naar de wc was geweest, liep hij naar beneden om een glas melk te pakken. Terwijl hij de deur van zijn koelkast opende, drong het tot hem door dat hij in een plas water stond. En toen hij ook nog zag dat de verlichting in de koelkast het niet deed, besefte hij dat de stroom weer eens was uitgevallen.
Kwaad gooide Manuel de koelkast weer dicht. Ik ben waarschijnlijk de ongelukkigste man in Nederland, dacht hij sip. De stoppen waren voor de zoveelste keer doorgeslagen. Hij ging naar de meterkast om weer voor stroom te zorgen, maar al het vlees in de vriezer kon hij waarschijnlijk weggooien. Dat komt later wel, dacht hij, nu gaat er iets anders voor.
Nadat hij zich had gedoucht, geschoren en aangekleed, ging Manuel op weg naar zijn werk. Met een knagend en negatief gevoel stond hij stil bij het verkeerslicht. Het rode licht stond voor ‘stop’. Manuel wilde dat hij een verkeerslicht in zijn hand had, om af en toe ‘stop’ te kunnen zeggen. ‘Jullie gaan te ver allemaal!’
De mensen hebben geen idee wat ze Manuel aandoen. Hij raakt steeds meer gefrustreerd. Hij is belazerd door heel veel mensen, geestelijk mishandeld in het verleden en getreiterd op zijn werk. Zijn moeder en vader zijn jaren geleden al verongelukt en hij heeft alleen nog een broertje, op wie hij ongelofelijk jaloers is.

About the author

Shima Aslzairchi werd in 1989 geboren in Teheran, maar groeide op in Nederland. Zij heeft er altijd van gehouden om creatief bezig te zijn. Al op jonge leeftijd gaf zij blijk van een grote kunstzinnige aanleg. Als kind maakte zij veel tekeningen en verzon daar verhaaltjes bij. Het tekenen is niet langer een grote passie, maar het schrijven des te meer. Uiteindelijk hebben alle verschillende ervaringen  met haar creativiteit geresulteerd in dit boek.

Reviews

2017-02-11 23:53:38 | By: Elton de Vries | Rating:
Alsnel merk ik het verschil bij een product of het meer uit commerciele redenen op de markt is gezet, of dat dit product is gevormd met passie. Om iets te betekenen voor mensen of om tot ze te spreken. We kennen allemaal dat nummer; 'its not about the money, forget about the money, we just want to make the world dance'. Nou, dat dus, Het verschil mag zeker opgemerkt worden. Het is een fantasie verhaal met vele elementen en realiteiten daarin verworven, en bovenal, een message. Zie jij het net zo goed als ik? :)

2016-10-08 20:51:35 | By: Anoniem | Rating:
Creatieve personages die de werkelijkheid op zijn kop zetten, gecombineerd met realistische psychologische aspecten slepen je mee in de verhaallijnen van alle personages. Deze combinatie zet je aan het denken aangezien dit is verwerkt in de vele verhaallijnen die dit boek bevat. Interessant en mysterieus is dit boek zeker weten!

2016-09-10 14:59:37 | By: Frank de Waard | Rating:
Ik heb dit boek gekocht en het stelde echt teleur. Het werd verkocht als een combinatie van wetenschap en fantasie maar ik vond de wetenschap slecht onderbouwd.

2016-08-26 23:58:30 | By: Gaya Tegelaar | Rating:
GE-WEL-DIG! Goeie schrijfster ze sleept je helemaal mee !Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De laatste traan van de goden

Author:

Shima Aslzairchi

Category:

Fantasy

Number of pages:

306

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

26-08-2016

ISBN:

978-94-022-2817-5 / 9789402228175

Price:

€ 20,99

Language

Dutch

Rating:

  • (4)