Greendesign en interieur

Saly Rey en Tom Hommes

Category: Picture books

€ 20,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Verticale tuinen zijn een innovatie in greendesign, maar voor het interieur zeker niet de enige. Dat laat dit boek zien. U kunt gewoon van de plaatjes genieten en de tekst die het heeft over ‘kamerplanten uitnodigen als psychotherapeut’ laten voor wat het is. Het kan ook andersom dat u vooral geniet van de tekst die uitlegt dat u door planten gezonder wordt. Luchtzuivering en visuele imput maken u rustiger. Vooral als u rekening houdt met stijlvastheid en daarmee rommeligheid vermijdt. U geeft liefde aan planten en krijgt dat terug. Onbewust misschien, maar dat maakt u evengoed gelukkiger.

From the book

Kamerplanten zijn de eenvoudigste manier om harmonie met de natuur te bereiken. De moderne mens leeft in een moeilijke tijd, omdat hij voortdurend iets moet inleveren. In sommige gevallen moet je persoonlijke tijd opofferen, maar het ergste is dat onze gezondheid gevaar loopt. Wie de verbinding met de natuur kwijt is, voelt zichzelf niet meer van een deel van de wereld en dat heeft zijn weerslag in de psyche en zelfs in het lichaam. 
Door constant stressen, overbelastingen en andere onplezierige momenten wordt de mens uitgeput en dit maakt dat hij zich gedraagt als een robot. Alle acties worden automatisch uitgevoerd en zo verandert het leven in een somber bestaan, wat voor een robot geen bezwaar is natuurlijk, maar die kant wilt u zelf niet op. Als u meer in natuurlijke omstandigheden zou willen raken, kunt u proberen in uw huis een paar kamerplanten uit te nodigen.

About the authors

Tom Hommes groeide op in de Bollenstreek. Hij was leraar biologie en helemaal niet zo innovatief. Wel groen. Zijn volkstuin is een voorbeeld van niet-design. Rommelig – mogelijk een reactie op de bollenvelden in zijn herinnering – maar heel gezond.

Saly Rey groeide op in Bakoe werkte in Moskou als designer en is al weer 17 jaar in Nederland. Hij is altijd enthousiast voor innovaties. High Tech is dus zijn favoriete stijl. Die toch wat koude wereld werd door zijn passie voor verticale tuinen omgezet in een brede belangstelling voor groen in het interieur.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Greendesign en interieur

Authors:

Saly Rey en Tom Hommes

Category:

Picture books

Number of pages:

120

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 20 x 20 cm

Release date:

14-10-2016

ISBN:

978-94-022-2930-1 / 9789402229301

Price:

€ 20,99

Language

Dutch