Ongebroken Wit - Deel 1: Silverbird

Frits Verhulst

Category: Thrillers

€ 20,49
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Het overlijden van zijn zoon had John uit de rails getild en naast het leven van alledag geplaatst. Toen hij op 11 juni 2014 de voordeur opende en halsoverkop verliefd werd op Margreet, kon hij niet bevroeden dat hij drie achtereenvolgende zomers een achtbaan zou berijden waarbij demonen uit het verleden, heden en de toekomst innig naast hem zaten. De hand op zijn knie en soms de nagels venijnig in zijn huid priemend.

Deel 1, Silverbird:
Hangt het leven werkelijk van toevalligheden aan elkaar? Hoe kunnen verbijsterende gebeurtenissen voor en tijdens de Tweede Wereldoorlog ervoor zorgen dat levens opnieuw op het spel komen te staan? Waar leidt de speurtocht over twee continenten toe en zal het gordijn van een van de meest bizarre geheimen uit de vorige eeuw worden weggetrokken?

From the book

Bernie bekeek de slaapkamer even nauwkeurig en stapte toen terug de gang in, rechts naar de keuken. Hier staarde hij naar de koffiepot die gevuld in de automaat stond. Even dwaalde zijn blik naar het grote raam tegenover het aanrecht. Dit gaf uitzicht over een terrasje. Aan het einde van de smalle keuken was een deur. Hij twijfelde maar liep terug de gang in.
John en Margreet hadden zich klein gemaakt en hij had zijn arm om haar heen. Ze schokte en snikte met de mond in zijn zomerjasje verzonken. Behoudens het zo nu en dan zachtjes kraken van de vloer was nauwelijks te bepalen waar de indringer zich bevond. Toen opende de deur zich langzaam. Ze kropen zo mogelijk nog dichter bij elkaar en ademden nauwelijks meer. Hij was krap een meter van ze verwijderd. Een meter tussen hen en een zekere dood, dat voelden ze beiden instinctief aan. Zijn voeten gleden welhaast over de tegels toen hij naderbij kwam. Ze hoorden zijn in- en uitademen terwijl hij steeds dichterbij kwam. Ieder moment kon het nu afgelopen zijn. Bernies voeten hielden tien centimeter voor ze stil en hij keek om zich heen. Toen greep hij de matglazen schuifdeur van het douchegedeelte, zij knepen de ogen dicht, en de Amerikaan trok hem met een ruk open.

About the author

Frits Verhulst (1959) schrijft vanaf jonge leeftijd stripverhalen, songteksten en korte verhalen. Een raadselachtig gebeuren of visioen dat hij op jonge leeftijd waarnam, liet hem een grote belangstelling voor wetenschap, randwetenschap en geschiedenis ontwikkelen. Het constante innerlijke gevecht tussen rationaliteit en het spirituele uit hij in de GEBROKEN WIT trilogie, die zichzelf in de loop van twee jaar als vanzelf leek te schrijven. Zijn schrijfstijl wijkt dermate af van de gebaande paden dat deze niet als thriller, fiction, science fiction of romantisch kan worden gerubriceerd: al deze elementen zijn verenigd in zijn boeken.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Ongebroken Wit - Deel 1: Silverbird

Author:

Frits Verhulst

Category:

Thrillers

Number of pages:

198

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

09-12-2016

ISBN:

978-94-022-3193-9 / 9789402231939

Price:

€ 20,49

Language

Dutch