het spiegelheelal van Rianne

Enno Bruinsma

Category: Children books

€ 17,49
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Rianne weet precies wat ze wil voor haar verjaardag: een 3D-printer! Haar ouders denken daar iets anders over, ze krijgt namelijk een speciaal droomkussen. Wanneer Rianne in slaap valt op haar nieuwe kussen, wordt ze ontvoerd door drones en meegenomen naar het spiegelheelal! Hier beleeft ze veel avonturen. Haar ouders zijn doodongerust en Rianne doet haar best om weer naar huis te komen, maar zal haar dat lukken?

From the book

Nadat het vliegend droontje alles heeft verkend, vliegt het weer naar buiten en komt even later terug met wel duizend van die vliegende schoteltjes. Rianne slaapt lekker door. Ze heeft het droomkussen nu met twee armen vast. Dan ineens vliegen de droontjes naar Rianne toe en tillen haar met het droomkussen nog in haar armen omhoog en vliegen door de opening van haar slaapkamerraam naar buiten. Met een duizelingwekkende vaart vliegen ze omhoog, tot ze bij een heel groot ruimtevaartuig aankomen. Daar, in dat ruimtevaartuig, dat omgeven is door een intens wit licht, wordt Rianne naar binnen gevlogen. Dan, met een duizelingwekkende snelheid, vliegt het ruimtevaartuig weg. Het heelal in, om daarna ons heelal te verlaten en naar een heel andere wereld te vliegen. Een wereld waar nog niemand wat vanaf weet! Het is een ander universum! Een spiegelheelal. Dat spiegelheelal kun je alleen maar bereiken met dit ruimtevaartuig.

About the author

Enno Bruinsma is 69 jaar. Hij is getrouwd, heeft zes kinderen en tien kleinkinderen en hij woont in Bolsward. Hij heeft 45 jaar lesgegeven op basisscholen in Friesland. Een aantal jaar geleden is hij begonnen met het schrijven van kinderboeken. Hij heeft inmiddels al tien boekjes uitgebracht, waarvan er drie vertaald zijn naar het Fries. Een van de leukste boekjes tot nu toe vindt hij De Koekoeksklok, omdat dat een verhaal is over zijn eigen jeugd, maar dan als sprookje verteld.

Reviews

2017-01-24 10:56:22 | By: Boekenwurm
Ik heb het boek in goede staat ontvangen. Het is een leuk boek en makkelijk leesbaar voor kinderenWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

het spiegelheelal van Rianne

Author:

Enno Bruinsma

Category:

Children books

Number of pages:

82

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

25-11-2016

ISBN:

978-94-022-3136-6 / 9789402231366

Price:

€ 17,49

Language

Dutch