Cover voorkant
In blind vertrouwen
In blind vertrouwen

In blind vertrouwen

Laura Achten en Lotte van Rens

Category: Young Adult

€ 21,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Jenny, Luna en Britt zitten in het tweede jaar van de middelbare school. Tijdens het schoolfeest raakt Jenny in coma. De beste vriendinnen Luna en Britt kunnen het niet geloven. Wat is er met haar gebeurd? Luna en Britt besluiten om op onderzoek te gaan wat er met Jenny is gebeurd. Wat houdt de Barbieprinses Kimberly achter? Waarom is Simon toch zo afwezig? Wat schuilt er achter de gymleraar? Wie kunnen de leerlingen vertrouwen?

From the book

Ik ben aangekomen op het Prins Willem Alexander college in Amsterdam. Voordat ik naar de school ging, was ik bij het huis van Jenny langs geweest en had ik daar wat xtc-pillen neergelegd. Dan lijkt het net alsof Jenny thuis ook xtc-pillen gebruikt. De feestzaal van de school ziet er mooi uit. Er wordt geweldige muziek gedraaid en ik heb zin om te swingen, maar besef dat ik niet op mag vallen. Ik zie de gymleraar, de leraar Engels en de lerares Nederlands met z’n drieën bij elkaar staan. Ze mogen me niet zien. Een eind verderop zie ik Luna, Britt en Jenny staan. Ze zijn aan het dansen en hebben veel plezier. Ik hoor Britt schreeuwend vragen: "Van al dat dansen heb ik toch wel dorst gekregen en mijn drinken is op. Ik ga nieuw drinken halen. Luna en Jenny, wat willen jullie?"
"Oh, ik hoef niets want ik heb nog. Luna je mag best even met Britt meelopen. Ik wacht hier wel", zegt Jenny. Daarna kan ik niets meer horen. Luna en Britt lopen richting de bar. Jenny zet haar drankje op een hangtafel en gaat dansen. Nu is het mijn kans...

About the authors

Lotte van Rens en Laura Achten – geboren 11 april 1997 en 5 juni 1996 – zijn zelf ook beste vriendinnen. Lotte volgt de hbo-opleiding Verpleegkunde en Laura volgt de mbo-opleiding tot laborant. Samen besloten ze een boek te schrijven. Beiden houden erg van lezen en vinden het leuk om verhalen te schrijven. Daarom besloten ze om samen een boek te schrijven met dit als resultaat.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

In blind vertrouwen

Authors:

Laura Achten en Lotte van Rens

Category:

Young Adult

Number of pages:

184

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

09-12-2016

ISBN:

978-94-022-3141-0 / 9789402231410

Price:

€ 21,50

Language

Dutch